Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πετούν τον φονιά της Κυριακής εκτός: Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού δεν τον δέχονται πίσω - «Δεν είναι ψυχασθενής»

Πιθανότατα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο μέχρι νεοτέρας

9 Απριλίου 2024 18:20
Πετούν τον φονιά της Κυριακής εκτός: Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού δεν τον δέχονται πίσω - «Δεν είναι ψυχασθενής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον 39χρονο δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της ψυχιατρικής μονάδας του Κορυδαλλού, δε δέχονται πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής καθώς σημειώνουν πως δεν πρόκειται για ψυχασθενή.

Ως εκ τούτου ζητούν να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ πιθανότατα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο μέχρι νεοτέρας και να βρεθεί μια λύση. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού από την πλευρά του αναφέρει πως δεν μπορεί να φιλοξενήσει ασθενή που μόλις βγήκε από την εντατική.

Άγιοι Ανάργυροι: «Κοκτέιλ» αγχολυτικών και μεγάλη ποσότητα αλκόολ έδειξαν οι εξετάσεις του δολοφόνου της Κυριακής (video)

Σημαντικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από τα τις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής, μετά το έγκλημα που διέπραξε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, οι τιμές σε βενζοδιαζεπίνες και αλκόολ είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα για τις συνθήκες που λειτούργησε ο πρώην σύντροφος της άτυχης 28χρονης. Συγκεκριμένα, οι βενζοδιαζεπίνες που ανήκουν στην κατηγορία των αγχολυτικών ενώ το «κανονικό» όριο είναι στα 200 ml ανά λίτρο, στις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δράστη ήταν 10 φορές επάνω, δηλαδή 2857,1 ανά λίτρο.

Παράλληλα, στις αιματολογικές εξετάσεις του, η κατανάλωση αλκόολ έδειξε 1,1 ml ανά λίτρο, την ώρα που το όριο στα αλκοτέστ που υποβάλλονται οι οδηγοί από την τροχαία είναι από 0,20 έως 0,80 ml ανά λίτρο.

Λέων: Είχε κάνει υπερβολική χρήση

Με βάση αυτό ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο ίδιο κανάλι ανέφερε πως: «Είναι διαφορετικό το λαμβάνω ουσίες και έχω εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και διαφορετική η περίπτωση του ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα που λαμβάνει αυτές τις ουσίες ως ασθενής κατά τη θεραπεία του. Οι συγκεκριμένες τιμές δείχνουν λήψη υπερβολικού αριθμού χαπιών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share