Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: «Θα αυτοκτονήσω» - Απειλές από τον κρεοπώλη στον Κορυδαλλό

Χαμός με τον 50χρονο στις φυλακές - Μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα

24 Ιανουαρίου 2024 13:23
Μεσολόγγι: «Θα αυτοκτονήσω» - Απειλές από τον κρεοπώλη στον Κορυδαλλό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μεσολόγγι: Χαμός έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού με τον 50χρονο κρεοπώλη να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει την ίδια στιγμή που η αστυνομία ψάχνει για πιθανούς συνεργούς στη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

«Θα αυτοκτονήσω»

Σύμφωνα με το STAR και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με το που εμφανίστηκε στην πτέρυγα κράτησής του οι άλλοι κρατούμενοι φώναζαν «φέρτε τον εδώ». Τότε ο 50χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή ο 50χρονος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου θα του γίνει ιατρική εξέταση για να εξεταστεί η ψυχική του υγεία αλλά και αν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Μεσολόγγι: Ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό - Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε για το εντοπισμό της σορού του Μπάμπη (Video)

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) σε ελώδη περιοχή στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε για το εντοπισμό της σορού του Μπάμπη

Σύμφωνα με το Action 24 μόλις ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή ήταν και η μόνη στιγμή που ο κρεοπώλης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share