Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Γιώργου Καλλιακμάνη για τη δολοφονία Κατσουρή: «Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά στον Μιχάλη...» (Video)

«Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν αλλά είναι πολύ δύσκολο»

16 Αυγούστου 2023 12:09
Αποκάλυψη Γιώργου Καλλιακμάνη για τη δολοφονία Κατσουρή: «Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά στον Μιχάλη...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ότι αυτός που δολοφόνησε τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) δεν φαίνεται να είχε δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης (16/8) ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Ενώ, προκαλεί σοκ η ομολογία του πατέρα ενός εκ των συλληφθέντων Κροατών στα αιματηρά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» επεσήμανε πως έγιναν λάθη που έγιναν από την πλευρά της Αστυνομίας επισημαίνοντας: «Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛ.ΑΣ είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός, αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μία ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις».

«Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη»

Ερωτώμενος ο Γιώργος Καλλιακμάνης αν επίκεινται στην Αστυνομία κρίσεις προσωπικού σε ανώτατο επίπεδο απάντησε ότι είναι λογικό να συμβούν καθώς τις καρατομήσεις ακολουθούν κενές θέσεις που θα πρέπει να αναπληρωθούν. Ως προς την πορεία των ερευνών ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής υπογράμμισε ότι ήδη είναι προς διερεύνηση τα στίγματα των τηλεφώνων και είναι αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

«Κατά την διάρκεια της σύρραξης φαίνεται από τις κάμερες ότι κάποιοι πλησίασαν και χτύπαγαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Φαίνεται ότι αυτός που έριξε την μαχαιριά δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα με τον Μιχάλη» είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share