Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα έστελνε το κτήνος στην κόλαση» - Καταπέλτης ο πατέρας της Καρολάιν

«Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα...»

20 Απριλίου 2023 18:51
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα έστελνε το κτήνος στην κόλαση» - Καταπέλτης ο πατέρας της Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά ο πατέρας της Καρολάιν, αναφέροντας πως θα ήταν τιμή του να τραβήξει έναν μοχλό και να στείλει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, που μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και στο LIVE NEWS. Με την ευκαιρία, δείτε πώς αποκάλεσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στα λόγια του, αδιόρατος ένας φόβος. Η μικρή Λυδία δεν πρέπει να μάθει την τραγική αλήθεια. Είναι ένα μυστικό που κάθε λεπτό μπορεί να αποκαλυφθεί. Ο Κράουτς το γνωρίζει και φοβάται κάθε στιγμή που η μικρή βρίσκεται με τα ξαδέρφια της, κάθε φορά που κοιτάει τις φωτογραφίες της Καρολάιν.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει.

«Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

«Είμαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα να μάθει την αλήθεια θα μπορέσει να την απορροφήσει με ηρεμία. Τόσο η γιαγιά της Σουζάνα, όσο και εγώ θα προσπαθήσουμε να την προστατεύσουμε από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής για όσο καιρό μπορούμε. Όσο για τις αναμνήσεις της μητέρας της που θα ήθελα να μεταφέρω στον μικρό μου θησαυρό, είναι πολλές.

«Η Καρολάιν δεν έφερε τίποτα άλλο παρά χαρά τόσο στη Σουζάνα, όσο και σε εμένα. Ήταν από κάθε άποψη μια τέλεια κόρη. Όσο για το κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή της, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, καθώς θα το θεωρούσα τιμή να μπορούσα να τραβήξω έναν μοχλό που θα τον έστελνε στην κόλαση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share