Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Έγκλημα στην Κυψέλη: Ράκος ο παππούς του 7χρονου – «Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω» (vid)

Δείτε όσα δήλωσε

14 Φεβρουαρίου 2022 20:17
Έγκλημα στην Κυψέλη: Ράκος ο παππούς του 7χρονου – «Θέλω να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω» (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O παππούς 7χρονου στην Κυψέλη μίλησε για το μαρτυρικό θάνατό του λέγοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε τι συνέβαινε στο σπίτι-κολαστήριο και πως όταν τελειώσει η διαδικασία επιθυμεί να πάρει τα οστά του εγγονού και να τα θάψει.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Κυψέλη: Η κραυγή αγωνίας της 10χρονης αδερφής του 7χρονου - Είχε πει στη δασκάλα της για την εξαφάνισή του!

«Λυπάμαι για το παιδάκι… Λυπάμαι για το αγγελούδι. Όταν ήταν έξι μηνών εγώ ήμουν ναυτικός. Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε. Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε που μένουν. Εγώ έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και τα τελευταία χρόνια τελείως συμπτωματικά έχω έρθει εδώ στην περιοχή. Δεν γνώριζα ούτε που μένει, ούτε με ποιον ζει ούτε τι έχει κάνει στη ζωή της η κοπέλα. Την είχε πάρει η μητέρα της και είχαν φύγει. Αυτό που έμαθα με συγκλόνισε… Συγκλονίστηκα… Πήρα τηλέφωνο στην Ασφάλεια και όταν τελειώσει η διαδικασία τους είπα να με ενημερώσουν για να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του σε μία εκκλησία. Για να ησυχάσει και η ψυχούλα του», ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

Ο άνδρας επισήμανε ότι η κόρη του όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε έρθει σε επαφή μαζί του και καταδικάζει τη στάση της. «Είναι καταδικαστέα η πράξη της. Πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά. Την κατηγορώ που δεν είχε καταγγείλει την κακοποίηση των παιδιών όχι για τον θάνατο του παιδιού».

Χαρακτήρισε από την άλλη ευτυχές το γεγονός ότι το κοριτσάκι, το μεγαλύτερο παιδί της κόρης του είναι σε ανάδοχη οικογένεια…

Όσο για το τι θα ήθελε να πει στην κόρη του τόνισε: «Να μην φτάσει όταν πεθάνει να την βάλουν μέσα σε μια εργαλειοθήκη»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share