Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O 32χρονος πιλότος αποκάλυψε την αλήθεια για την ψυχολόγο!

Ανατριχιάζει στην νέα του κατάθεσή

9 Ιουνίου 2021 20:28
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O 32χρονος πιλότος αποκάλυψε την αλήθεια για την ψυχολόγο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση έδωσε στην Αστυνομία ο 32χρονος πιλότος, αυτή τη φορά για το ζήτημα της ψυχολόγου Ελένης Μυλωνοπούλου. Παράλληλα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha έφερε στο φως απόσπασμα από την κατάθεση του πιλότου όπου περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσαν τον πιλότο, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους σχετικά με τη δράση της «ψυχολόγου» Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία παρουσιαζόταν ως κάτι άλλο από ότι ήταν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος ο 32χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε 8 συνεδρίες με την κυρία Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «σημαντικές» τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.

Ακόμη, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την ψυχολόγο δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η διαγραφή της κυρίας Μυλωνοπούλου είχε να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα και όχι για τα ανύπαρκτα πτυχία της όπως ανέφεραν από τη Μεγάλη Στοά Ελλάδος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ψυχολόγος ήταν αρχηγός των Μασόνων της Ελλάδας - Για ποιο λόγο την έδιωξαν

Στο επίκεντρο της προσοχής, μεταξύ άλλων θεμάτων για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει μπει και η ψυχολόγος της Καρολάιν, με την Ελένη Μυλωνοπούλου να έχει... συλληφθεί στη στιγμή, όπου μπαίνει στη Μεγάλη Στοά Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, φορώντας διακριτικά υψηλών αξιωμάτων.

Ο άνθρωπος του οποίου εκτελούσε καθήκοντα εν τη απουσία του, ο Μεγάλος Διδάσκαλος, μιλά στο Mega και επιβεβαιώνει ότι όχι μόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου, που απολογήθηκε στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

«Η κα. Μυλωνοπούλου έχει κάνει το εξής λάθος. Όχι απλώς ήταν μέλος, η κα. Μυλωνοπούλου διετέλεσε Μεγάλη Γραμματεύς και για ένα διάστημα, εν τη απουσία μου, Μεγάλη Διδάσκαλος. Υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες και πάρα πολλά έγγραφα που φέρουν την υπογραφή της», ανέφερε ο Παντελής Βούλης.

Κόντρα στη συνήγορο της κας. Μυλωνοπούλου, που υποστηρίζει ότι η εντολέας της ουδεμία σχέση έχει με τη Μασονική Στοά, ο επικεφαλής της Στοάς, εξηγεί ότι το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους, είναι καθ’ όλα γνήσιο.

«Η κα. Μυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή, στο δικό μας το Τάγμα. Η κα. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα «Δελφοί». Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους «Δελφούς» και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς, παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία».

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Παντελής Βούλης αποκλειστικά στο Mega, η γυναίκα που παρουσίαστηκε ως ψυχολόγος της Κάρολαϊν, συστήθηκε στη μασωνική στοά ως γυναικολόγος, ενώ είχε τελειώσει μόνο το ΤΕΙ μαιευτικής.

«Τη κα. Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των «Δελφών», οι οποίοι την αποκαλούσαν «μαμή». Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο «Λαϊκό».

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε σάλο και η έρευνα έφτασε ως το Βουκουρέστι και το πανεπιστήμιο από το οποίο εκείνη ανέφερε στο βιογραφικό της ότι είχε πτυχίο ιατρικής.

«Όταν λοιπόν, διαβάσαμε τα βιογραφικά της πάλι, λέει ότι σπούδασε Ιατρική σε ένα πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Ρωτώντας όμως, τη Στοά μας στο Βουκουρέστι, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ότι έχει τελειώσει… ότι είναι γιατρός. Και επέμενε ακόμα και τότε, να μου λέει ότι «εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι και δεν δηλώθηκα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο» – γιατί μετά κάναμε εμείς μια έρευνα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο και δεν υπήρχε, βεβαίως, πουθενά το όνομά της όπως και στη Ρουμανία, «γιατί», λέει «το έκανα για φορολογικούς λόγους».

Τα ψέματα που οδήγησαν στη διαγραφή της Ελένης Μυλωνοπούλου

Ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για την κοινή τους πορεία στην τεκτονική στοά αλλά και στην απόφαση αποπομπής της «ψυχολόγου» ανέφερε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος.

«Την διαγράψαμε επειδή είχε οικειοποιηθεί το επάγγελμα – λειτούργημα του ιατρού και δη του γυναικολόγου, ενώ μάθαμε ότι ήταν μαία, απόφοιτος των ΤΕΙ» σημείωσε ο κ. Βούλης, υπογραμμίζοντας ότι το Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς εξεπλάγην από τα όσα υποστήριξε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

«Η κυρία Μυλωνοπούλου ήταν μέλος μας από το 2014 έως το 2018. Είχε δείξει ικανή σε κάποια πράγματα, ήταν θησαυροφύλακας στη Στοά της, αργότερα έγινε Μεγάλη Γραμματέας» συμπλήρωσε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η απόφαση της Μεγάλης Στοάς για τη διαγραφή της, της κοινοποιήθηκε άμεσα μέσω τρίτου προσώπου και παρουσία μαρτύρων.

«Ψεύδεται» ήταν η απάντηση του κ. Βούλη για τις αναφορές της κυρίας Μυλωνοπούλου περί δικής της απόφασης να αποχωρήσει από τη Μεγάλη Στοά, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν όσα έγιναν.

Για τους λόγους που οδήγησαν τη Μεγάλη Στοά να απομακρύνει την κυρία Μυλωνοπούλου, ανέφερε πως αν γινόταν γνωστό ότι τα μέλη της τεκτονικής στοάς γνώριζαν ότι δεν ήταν γιατρός, όπως παρουσιαζόταν, θα είχαν τις ίδιες ποινικές ευθύνες με την ίδια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share