Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το «λάθος» της 20χρονης Καρολάιν που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ - Νέα ανατροπή από την κατάθεση της ψυχολόγου

Λίστα με 10 υπόπτους έχει η αστυνομία!

2 Ιουνίου 2021 10:02
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το «λάθος» της 20χρονης Καρολάιν που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ - Νέα ανατροπή από την κατάθεση της ψυχολόγου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το «λάθος» της 20χρονης Καρολάιν ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, ενώ νέα ανατροπή έχουμε από την κατάθεση της ψυχολόγου της. Την ίδια ώρα όμως τα σενάρια που ακούγονται έχουν ενοχλήσει τον 32χρονο σύζυγό της άτυχης κοπέλας, όπως το ότι «1.000.000 ευρώ ήταν η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν!».

Ελάχιστα πράγματα βγαίνουν πλέον στο φως της δημοσιότητας για την πορεία των ερευνών, αλλά και για το προφίλ των δραστών, του αποτρόπαιου εγκλήματος στη μεζονέτα των Γλυκών Νέρων. Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν έχουν ανοίξει νέα παραθυράκια στις έρευνες, καθώς η Ψυχολόγος – Υπνοθεραπεύτρια Ελένη Μυλωνοπούλου επιβεβαίωσε αυτό που οι Αρχές φοβόντουσαν από την πρώτη στιγμή.

Ποιο είναι αυτό;

Το ότι η Κάρολαϊν μιλούσε για την άνετη σε οικονομικό επίπεδο ζωή που έκαναν μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς να υποψιάζεται πως αυτό θα οδηγούσε στο να στοχοποιηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Μυλωνοπούλου, η 20χρονη είχε «μοιραστεί» με αρκετό κόσμο λεπτομέρειες -ακόμα και οικονομικές!- σχετικές με την αγορά του οικοπέδου στο οποίο το ζευγάρι σκόπευε να χτίσει το σπίτι του, καθώς στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών έμενε με ενοίκιο.

«Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός», σχολίασε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνες προκειμένου να εντοπίσει πιθανό συνδετικό κρίκο οικείων του ζευγαριού και κακοποιών.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν - Αποκάλυψε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ώρα που οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν είναι ακόμα σε πλήρη εξέλιξη δεν είναι λίγα τα Μέσα ενημέρωσης που διάλεξαν έναν αν μη τι άλλο παραβιαστικό τρόπο για τη μνήμη του θύματος, για να «γνωστοποιήσουν» πλευρές της ζωής της.

Με διαδοχικές συνεντεύξεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα η «ψυχολόγος» της κοπέλας αναφέρθηκε σε μια σειρά από προσωπικές πληροφορίες «σπάζοντας» επί της ουσίας το άτυπο συμβόλαιο απορρήτου όλων όσων εμπλέκονται σε μια θεραπευτική σχέση, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει υποθέσεις για το τι μπορεί να έγινε εκείνη τη νύχτα.

Στο «Πρώτο Θέμα», στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στο OPEN έχει εμφανιστεί τα τελευταία 24ωρα η «ψυχολόγος» της αδικοχαμένης 20χρονης Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου. Με διαδοχικές «αποκαλυπτικές»- όπως αναφέρουν τα αντίστοιχα Μέσα- συνεντεύξεις της η Ψυχοθεραπευτής – Ψυχολόγος – Κλινική Υπνοθεραπευτής αναφέρθηκε σε μια σειρά από πληροφορίες για την κοπέλα οι οποίες όπως ήταν προφανέστατο είχαν γίνει γνωστές στο πλαίσιο θεραπείας και δεν ήταν προς δημοσίευση, όπως δηλαδή συμβαίνει σε κάθε σχέση ψυχολόγου – πελάτη.

Έγκλημα στα Γλυκά: Σάλος με την ψυχολόγο της Κάρολαϊν - Αποκάλυψε αυτό που ΔΕΝ έπρεπε!

Διαρρηγνύοντας το κομμάτι της εμπιστευτικότητας, η ψυχολόγος αναφέρθηκε στο τι προβλημάτιζε την πελάτισσα της, αν ήταν ευτυχισμένη, στον χαρακτήρα και τη σχέση με τον σύζυγο της.

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό» είπε χαρακτηριστικά σε μια από τις συνεντεύξεις της καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια».

Μάλιστα, η ψυχολόγος θέλησε να «δώσει τέλος» σε όσα ακούγονται για τη σχέση του ζευγαριού. «Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. (…) Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα».

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι εκτιμήσεις της ψυχολόγου για το τι μπορεί να έγινε εκείνο το βράδυ λέγοντας ότι : «Έβλεπε να απειλείται το παιδί της, σαφώς θα φώναξε. Έψαχναν χρήματα και ρώταγαν τον Μπάμπη “Πού είναι τα χρήματα ρε;”. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με το παιδάκι τους και όλα έγιναν αιφνιδιαστικά. Πρέπει να τους παρακολουθούσαν και κάτι να ήξεραν. Κατά τη γνώμη μου δεν μπήκαν τυχαία μέσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω δεν πέρασαν απαρατήρητα από χρήστες των social media μέρος των οποίων κάνουν λόγο για βεβήλωση του νεκρού και άρση απορρήτου.

Λίστα με 10 υπόπτους έχει η αστυνομία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε δέκα σκληρούς κακοποιούς, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη εκτίσει ποινές κάθειρξης για άλλες υποθέσεις. Πρόκειται για πρόσωπα που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε ο πιλότος και με το σκίτσο του «κοντού» που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των δέκα υπόπτων, περιλαμβάνονται Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για άγριες ληστείες με πρόκληση σωματικών βλαβών, όχι όμως με ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει.

Όσο προχωρούν οι έρευνες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα συγκεντρώνουν στοιχεία για να διαγράφουν ονόματα υπόπτων από τη λίστα που έχουν συντάξει. Στη συνέχεια, και αφού έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα μπουν στη διαδικασία των προσαγωγών και της σύγκρισης του DNA.

Μάλιστα, για αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί και οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έχουν προχωρήσει στη διαδικασία της σύγκρισης του επίμαχου DNA με πρόσωπα που είχαν βρεθεί στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπως συγγενείς, φίλοι ή ακόμα και εργάτες που βρέθηκαν στην οικία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share