Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αρνήθηκαν να δώσουν DNA: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά!

Μια ανάσα από τη λύση του μυστηρίου!

30 Μαΐου 2021 21:23
Αρνήθηκαν να δώσουν DNA: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μπαίνει επιτέλους στην τελική ευθεία της. Το τοπίο ξεκαθάρισε πλήρως μετά τη συνέντευξη της ψυχολόγου της κοπέλας στο «Πρώτο Θέμα»:

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό. Η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας δικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.

Τα σόσιαλ μίντια γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων με νοσηρή ψυχοσύνθεση που διαπομπεύουν ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς τον διασυρμό στα σόσιαλ μίντια, δεν τον αφήνουν να πενθήσει. Εχει το τραύμα που έχει βιώσει. Μου έχει μιλήσει δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που έχει η αστυνομία. Μου έχει περιγράψει τι έγινε. Δεν θα ήθελα να πω άλλα».

Αρνήθηκαν να δώσουν DNA

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε δέκα σκληρούς κακοποιούς, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη εκτίσει ποινές κάθειρξης για άλλες υποθέσεις. Πρόκειται για πρόσωπα που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε ο πιλότος και με το σκίτσο του «κοντού» που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των δέκα υπόπτων, περιλαμβάνονται Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για άγριες ληστείες με πρόκληση σωματικών βλαβών, όχι όμως με ανθρωποκτονία.

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει. Οι αρχές θεωρούν ότι η λύση του γρίφου κρύβεται σε κάποιον εκ των 10 και εντείνουν τις έρευνες τους για να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Οι πληροφορίες από τους αστυνομικούς κύκλους αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις. Οι αξιωματικοί θεωρούν ότι οι βασικοί ύποπτοι έχουν «δεθεί» και ότι η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Σοκ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι γείτονες άκουσαν ΜΟΝΟ τον... Αποκαλύψεις φωτιά!

Κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι η αστυνομία σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο Open ανέφερε ότι όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι που εισέβαλαν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει. Ακόμα σημείωσε ότι μάλλον μερικοί από αυτούς έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία κατά το παρελθόν.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε ότι πιστεύει πως σύντομα οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και με τον τρόπο δράσης τους δείχνουν ότι έχουν κάνει κάποια λάθη. Την ίδια στιγμή μίλησε για την κατάσταση που βρήκαν τον πιλότο οι πρώτοι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στην οικία λέγοντας ότι ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν είχε καταλάβει μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή.

Σοκ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Δεν άκουσαν τίποτα οι γείτονες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης ακόμα πρόσθεσε ότι οι γείτονες από το δίπλα σπίτι δεν άκουσαν απολύτως τίποτα. «Η κυρία δεν άκουσε τίποτα άλλο παρά τα γρυλίσματα του σκύλου γύρω στις 4:20», είπε χαρακτηριστικά. Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι χρησιμοποίησαν ένα ασημί περίστροφο και τέτοιο όπλο δεν τον προτιμούν όσοι κάνουν ληστείες διότι δεν έχει δύναμη πυρός.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share