Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Παππούδες στραγγάλισαν τον 2χρονο εγγονό τους και τον έψησαν στο φούρνο (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

18 Δεκεμβρίου 2020 14:54
Φρικιαστικό έγκλημα: Παππούδες στραγγάλισαν τον 2χρονο εγγονό τους και τον έψησαν στο φούρνο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην πόλη Kemerovo της Ρωσίας, καθώς ένας 52χρονος και μια 48χρονη, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποφάσισαν να δολοφονήσουν τον μικρό εγγονό τους, επειδή δεν σταμάταγε να κλαίει. Επίσης, ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στην Βρετανία με μία 26χρονη μητέρα να «τσουρουφλίζει» και να καίει ζωντανή με καυτό νερό το μόλις 19 μηνών μωράκι της!

Αφού τον στραγγάλισαν, στη συνέχεια αποφάσισαν να τον πετάξουν στο φούρνο για να εξαφανίσουν τα ίχνη του. Οι γονείς του παιδιού, η 20χρονη Maria και ο 25χρονος Dmitry Scherbakovy, είχα αφήσει το παιδί στους παππούδες για να κάνουν κάποιες δουλειές, με το μέγεθος της κτηνωδίας να αποκαλύπτεται όταν πήγαν να τον πάρουν. Η σορός του Dima βρέθηκε καλυμμένη από χιόνι στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε:

«Βρέθηκαν τα ρούχα του παιδιού στο σπίτι, αλλά όχι το ίδιο. Δίπλα στο σπίτι, οι γονείς βρήκαν τη σορό του αγοριού. Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Η εργαστηριακή ανάλυση θα δείξει ακριβώς τα αίτια του θανάτου».

Άγριο έγκλημα: 27χρονος σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του (Video)

Ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ με έναν 27χρονο πατέρα να δολοφονεί την γυναίκα του και τα παιδιά του και να εντοπίζεται λουσμένος στο αίμα, ξαπλωμένος δίπλα στα πτώματα των τριών τους, σύμφωνα με τις Αρχές.

Αστυνομικοί έφθασαν για έλεγχο στο σπίτι του Μπράιαν Ρίτσαρντσον το Σάββατο το βράδυ και τον βρήκαν γεμάτο αίματα, να είναι ξαπλωμένος δίπλα στη νεκρή σύζυγό του Κίρα και τα δύο μικρά παιδάκια τους, όπως μετέδωσε το τοπικό WFTV. Επίσης, ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο έξω από τη Φλωρεντία, με δύο πτώματα να εντοπίζονται τεμαχισμένα μέσα σε τρεις βαλίτσες και τυλιγμένα με σελοφάν

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι συνέβη και εκείνος απάντησε ότι δεν γνώριζε. Βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο γεμάτο αίματα στο τραπέζι, έξι άδεια κουτάκια μπύρες και ένα άδειο μπουκάλι από συνταγογραφημένα αντικαταθλιπτικά. Και ο σκύλος της οικογένειας ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κουζίνα. Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει αποκαλυφθεί. Ο Ρίτσαρντσον κατηγορείται για τους τρεις φόνους και κρατείται με εγγύηση 2,25 εκατ. δολάρια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share