Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

26χρονος σκότωσε την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του και περιέφερε το πτώμα με καρότσι στους δρόμους - Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την μακάβρια βόλτα του (Video)

Φρίκη

27 Μαΐου 2020 13:36
26χρονος σκότωσε την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του και περιέφερε το πτώμα με καρότσι στους δρόμους - Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την μακάβρια βόλτα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 26χρονος συνελήφθη στη Ρωσία για την δολοφονία της 24χρονης αρραβωνιαστικιάς του, αφού κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να μεταφέρει με καρότσι οικοδομής το πτώμα της στους δρόμους, μέχρι μία νεοανεγειρόμενη πολυκατοικία, όπου την πέταξε από τον 12ο όροφο. Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, όπου με την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδός.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Φιλίπ Γκριγκόριεφ ξυλοκόπησε και στη συνέχεια στραγγάλισε την 24χρονη σύντροφό του, Αρίνα, μετά από καυγά που είχαν οι δυο τους. Εν συνεχεία πήρε ένα καρότσι οικοδομής, έβαλε μέσα το πτώμα της και από πάνω τοποθέτησε ξύλα, για να μην φαίνεται το πτώμα.

Ο 26χρονος περιφέρονταν στους δρόμους σπρώχνοντας το καρότσι για περίπου μία ώρα. Εν συνεχεία πήγε σε νεοανεγειρόμενη πολυκατοικία, ανέβηκε με τον ανελκυστήρα στον 12ο όροφο και πέταξε το πτώμα της άτυχης κοπέλας στο κενό, προφανώς θέλοντας να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την μακάβρια βόλτα του με το καρότσι, ενώ ένας άνδρας και ένα παιδί κατέθεσαν, ότι τον είδαν να βγαίνει από την πολυκατοικία που μένει σπρώχνοντας ένα καρότσι. Ο 26χρονος κρατείται και ανακρίνεται για την δολοφονία της 24χρονης.

Φρικιαστικό έγκλημα: 24χρονος κατακρεούργησε 25χρονη (photo-video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Γιούτα με 24χρονο άνδρα να βγαίνει ραντεβού με 25χρονη που γνώρισε στο Tinder και να την κατακρεουργεί. Επίσης, η 28χρονη Φοίνιξ Νετς βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα με ένα ζευγάρι να την έχει πετσοκόψει, και το σκηνικό στο σπίτι να θυμίζει σφαγείο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος γνώρισε την κοπέλα λίγες ώρες πριν βγουν ραντεβού και τη δολοφονήσει.

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο 24χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως είχε μπει στο σπίτι του ληστής. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι εντόπισαν αιμόφυρτη την νεαρή στο πάτωμα. Είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές.

«Ερευνούμε τα αίτια της ανθρωποκτονίας. Δεν υπήρχε κίνητρο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λέιτον. Στον 24χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και προφυλακίστηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share