Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

36χρονος σκότωσε την πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της

Άγρια δολοφονία

22 Μαΐου 2020 15:29
36χρονος σκότωσε την πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της σκότωσε την πρώην σύντροφό του ένας 36χρονος παλαιστής στην Αγγλία. Επίσης, μία άγρια δολοφονία συγκλονίζει την Νέα Υόρκη, με έναν 32χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον πατέρα του, ενώ ο 72χρονος έκανε τηλεδιάσκεψη στο Zoom.

Ο Άντριου Γουόντσγουορθ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την αισθητικό, πρώην σύντροφό του, Μελίσα Μπέλσο. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Γουόντσγουορθ κατηγορείται επίσης ότι απείλησε να σκοτώσει με μαχαίρι ένα τρίτο πρόσωπο και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δύο άνδρες προσπάθησαν να τον σταματήσουν και ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η 13χρονη κόρη της Μπέλσο που ήταν μπροστά στη δολοφονία κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη μητέρα.

Η μητέρα της Μελίσα είπε συγκλονισμένη ότι «το τέρας μου πήρε το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μου» και δήλωσε συντετριμμένη από την απώλειά της. «Αν δεν είχα άλλα δύο παιδιά θα αυτοκτονούσα για να βρω τη Μελίσα μου» είπε. Ένας γείτονας της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να σπάει το τζάμι της πόρτας της Μπέλσο με ένα μπαστούνι του γκολφ και άκουσε την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει.

58χρονος χειρουργός σκότωσε την 45χρονη γυναίκα του - Την έπνιξε και την πετσόκοψε με ψαλίδια (photo)

Ένας 58χρονος χειρουργός κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας του. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Σουηδία με έναν 23χρονο να αποκεφαλίζει την 17χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια να κομματιάζει το σώμα της.

Η γυναίκα ήδη από το Φεβρουάριο είχε κάνει καταγγελία κατά του συζύγου της για σωματική κακοποίηση και για την ακρίβεια είχε πει ότι την έπνιγε, ενώ ανέφερε ότι την έκοψε με ψαλίδια.

Μάλιστα, φέρεται να είχε πει ότι ήθελε να ζητήσει διαζύγιο αλλά φοβόταν την αντίδραση του γιατρού. Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κοντά στο σπίτι του ζεύγους στη Μασσαχουσέτη την περασμένη Κυριακή.

Η γυναίκα είχε τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο και ο άνδρας δυο. Όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός είχε προβλήματα στη δουλειά του και τον τελευταίο καιρό ήταν και άνεργος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share