Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Θρίλερ η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας: Το «πρόσωπο» που θα δώσει τις απαντήσεις! (Video)

Ποιοι καλούνται ξανά για κατάθεση;

6 Νοεμβρίου 2019 17:05
Θρίλερ η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας: Το «πρόσωπο» που θα δώσει τις απαντήσεις! (Video)
Follow us on Google News

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας, με κατηγορούμενη τη σύζυγό του. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Θανάσης Λάμπρου αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Νικολούλη για χήρα Κοιλάδας: «Μου έκανε εντύπωση η...!» (Video)

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την οποία, δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ούτε της δολοφονίας, το δικαστήριο καλεί τη μητέρα του καπετάνιου για πρώτη φορά να καταθέσει αλλά και τρεις ακόμα μάρτυρες ξανά προς εξέταση, όπως μετέδωσε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Εξελίξεις στην δολοφονία του καπετάνιου!

Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι ο Θανάσης Λάμπρου αυτοκτόνησε, γιατί έπασχε από κατάθλιψη. Η μητέρα του καπετάνιου, η οποία δεν είχε καταθέσει μέχρι στιγμής για λόγους υγείας, καλείται τώρα στο δικαστήριο να απαντήσει αν ο γιος της ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η μητέρα έχει ένα βιβλιάριο στο οποίο έχει συνταγογραφηθεί μια αγωγή.

Η κατηγορουμένη και η οικογένειά της υποστηρίζουν ότι ο καπετάνιος αυτοκτόνησε. Αμφισβητούν λοιπόν, την αξιοπιστία του αυτήκοου μάρτυρα, ο οποίος είναι και νονός του παιδιού του ζευγαριού. Ο αυτήκοος μάρτυρας είχε καταθέσει ότι είχε ακούσει από απόσταση 350 μ. από την οικία όπου βρέθηκε νεκρός ο καπετάνιος, μια ανδρική φωνή (είπε ότι ήταν του Θανάση) να φωνάζει «Θα σε σφάξω θα σε σκοτώσω» και μετά μια γυναικεία να κλαίει με αναφιλητά. Μετά ακούστηκαν αγκομαχητά σαν κάποιος να παλεύει και μετά ένας πυροβολισμός και μια αντρική κραυγή «ωωχ». Λίγο μετά ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Αυτή η μαρτυρία αν είναι αληθινή, αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Έγκλημα στην Κοιλάδα: Τα αναπάντητα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί!

Τέλος, το δικαστήριο ζητά την κατ’ αντιπαράσταση κατάθεση της αδελφής της χήρας και του αξιωματικού από την ασφάλεια Ναυπλίου, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες τον πρώτο καιρό. Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή της χήρας υποστηρίζει ότι η δεύτερη κατάθεση που έδωσε στις 23 Ιουλίου 2015, στην οποία υποστήριζε ότι η χήρα της είπε να πει ότι βρήκε σε συγκεκριμένο σημείο το κινητό του Θανάση Λάμπρου, είναι ψευδής και πως ένα μεγάλο μέρος της έχει γραφτεί από αστυνομικούς.

'Εγκλημα ή αυτοκτονία; Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας (Video)

undefined

Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας. Σε εγκληματική ενέργεια ή σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του καπετάνιου; Έγκλημα στην Κοιλάδα: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε εξωσυζυγική σχέση ο καπετάνιος!

Οι δικηγόροι της οικογένειας του καπετάνιου υποστηρίζουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία. Η πλευρά της χήρας, όμως, υποστηρίζει το σενάριο της αυτοκτονίας, κάτι που είχε ισχυριστεί ο ιατροδικαστής την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του. Μάλιστα οι δικηγόροι της κατηγορούμενης έκαναν αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, για να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δικηγόροι κατηγορούμενης: «Γελοίο και κωμικό το σενάριο της δολοφονίας»

«Έχουμε ένα ψεύτικο πιστόλι , το οποίο το φέραμε μπροστά μας , το οποίο το βάλαμε σε κάθε εκδοχή πιθανού σεναρίου δολοφονίας και αυτό καταρρίπτεται από τα ίδια τα γεγονότα» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Στεφανάκης. Έγκλημα στην Κοιλάδα: Τα αναπάντητα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί!

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Υποστηρίζει ότι το θύμα πρώτα αυτοπυροβολήθηκε με το δεξί χέρι, αλλά έκανε το χέρι του σαν καμπύλη και αυτοπυροβολήθηκε στη θέση της καρδιάς. Ακολούθως έβγαλε τον κάλυκα από το όπλο και όπλισε πάλι και ξαναπυροβολήθηκε στον κρόταφο σε ευθεία βολή».

Κούγιας: «Ο ιατροδικαστής θέλει να θολώσει τα νερά»

Ωστόσο φωτιές έχει ανάψει ο ιατροδικαστής καθώς την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του έβαλε στο κάδρο το σενάριο της αυτοκτονίας. Όμως, νωρίς το πρωί με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Ο άνθρωπος αυτός έχει έρθει με ένα και μοναδικό σκοπό να συσκοτίσει την άποψη του δικαστηρίου, για την υπόθεση αυτή με σκοπό βεβαίως να βοηθήσει την κατηγορουμένη ή και όποιον άλλο κρύβεται πίσω από την κατηγορουμένη» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με τις καταθέσεις της οικογένειας της κατηγορούμενης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share