Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Οι νέες δηλώσεις του δράστη του φονικού που σοκάρουν!

Τι ισχυρίζεται;

2 Νοεμβρίου 2019 09:46
Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Οι νέες δηλώσεις του δράστη του φονικού που σοκάρουν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την δολοφονία στα Μέγαρα! Οι δηλώσεις του δράστη εξοργίζουν, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: "Βρέθηκα σε αδιέξοδο"!

Δείτε επίσης: Δολοφονία στα Μέγαρα: Αυτός είναι ο 51χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγό του! (photo)

Στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών θα αποδώσει ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού την εν ψυχρώ δολοφονία του κουνιάδου του, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα και τον τραυματισμό της συζύγου του. “Βρέθηκα σε αδιέξοδο δεν καταλάβαινα τι έκανα...” φέρεται πως θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και μάλιστα οι συνήγοροι του θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να στηρίξουν πάνω της την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο 50χρονος, από τον περασμένο Απρίλιο όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο θάνατος της μητέρας του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του καθώς ήταν πολύ δεμένος μαζί της. Άρχισε να εμφανίζει ασταθή συμπεριφορά και προβλήματα ενώ η απόρριψη της συζύγου του – οι πληροφορίες λένε ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του και τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια την ανάγκασαν να φύγει μαζί με το παιδί τους - τον εξαγρίωσε και τον οδήγησε στη φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, το ότι μετατέθηκε από σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών σε διοικητικό πόστο του νοσοκομείου των κρατουμένων λόγω της “περίεργης” συμπεριφοράς του χειροτέρεψαν την κατάσταση. Τα επεισόδια με τους προϊσταμένους του ήταν συχνά ενώ ακόμα και την Πέμπτη, δηλαδή λίγες ώρες πριν πάρει το πιστόλι για να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, είχε τσακωθεί στη δουλειά του με φόντο την μετάθεσή του. Το γεγονός δε, ότι, όπως φέρεται να υποστήριξε, η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε να δει το παιδί του, τον εξόργιζε και τον έβγαζε εκτός εαυτού.

Ο 50χρονος μετά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία επέστρεψε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Τρίτης όπου θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή των Μεγάρων έτσι ώστε να εντοπίσουν το όπλο που χρεησιμοποίησε ο 50χρονος για να εκτελέσει τον κουνιάδο του, το οποίο όπως είπε δεν γνωρίζει που βρίσκεται καθώς τελούσε υπό πλήρη σύγχυση και πριν παραδοθεί το πέταξε ενώ δεν δικαιολόγησε γιατί είχε στην κατοχή του παράνομα το όπλο.

Πηγή: Youweekly.gr

Δολοφονία στα Μέγαρα: Την Τρίτη απολογείται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

Εξελίξεις έχουμε με την δολοφονία στα Μέγαρα, καθώς προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 51χρονος, που παραδόθηκε στις Αρχές μετά την ανθρωποκτονία που διέπραξε σε βαρος του κουνιαδου του αλλά και τον τραυματισμό του συζύγου του θύματος. Τραγωδία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα!» ισχυρίζεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τραγωδία στα Μέγαρα: "Δεν πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά!" (Video)

Η τραγωδία που συνέβη εχθές στα Μέγαρα έχει ταράξει την τοπική κοινωνία και το Πανελλήνιο! Συγγενής των θυμάτων αποκάλυψε ότι ο δράστης δεν πυροβόλισε το ζευγάρι μπροστά στα παιδιά!

Ο φερόμενος δράστης, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 20:30, πήγε στο σπίτι του κουνιάδου του, όπου είχε έντονο διαπληκτισμό μαζί του. Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός πως ο δράστης θεωρεί πως το θύμα, γιατρός 48 ετών, ήταν ο λόγος που η σύζυγός του (αδερφή του θύματος) τον εγκατέλειψε. Ωστόσο κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος τραυμάτισε θανάσιμα με όπλο τον 48χρονο και ελαφρά την σύζυγό του.

«Δεν πυροβόλησε μπροστά σε παιδιά»

Την ίδια ώρα, οι αρχικές πληροφορίες που υπήρχαν ότι ο 50χρονος δράστης πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά της οικογενείας του 48χρονου θύματος δεν επιβεβαιώνονται. Ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος μίλησε και διέψευσε τις πληροφορίες ότι την ώρα του φονικού ήταν μπροστά τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού. «Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες», τόνισε και πρόσθεσε ότι στο σπίτι βρισκόταν το μικρότερο παιδί του ζευγαριού, το «οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Εν συνεχεία, ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος, είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε την ανείπωτη τραγωδία και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα. «Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε. Πάθαμε σοκ», τόνισε και κατέληξε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του, ήταν το θύμα.

Τραγωδία στα Μέγαρα: Παραδόθηκε ο άντρας που σκότωσε τον κουνιάδο του!

Παραδόθηκε αργά τα ξημερώματα ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους το ζευγάρι στα Μέγαρα.

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, θεωρούσε ότι ήταν υπεύθυνος ο 48χρονος κουνιάδος του για τον χωρισμό του και μπήκε μέσα στο σπίτι με ένα πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί, αδιαφορώντας, μάλιστα, για το γεγονός ότι εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι υπήρχαν και τα παιδια΄του ζευγαριού.

Ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 42χρονη γυναίκα παραμένει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά, ο δράστης εξαφανίστηκε, καθώς τράπηκε σε φυγή.

Μάρτυρες του εγκλήματος είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share