Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

Σοκαριστικό!

29 Οκτωβρίου 2019 18:35
Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που

Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας που γάζωσαν άγνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης στο Χαϊδάρι! Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα!

Δείτε επίσης: Πυροβολισμούς στο Χαϊδάρι: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση!

Σύμφωνα με το Open TV o άτυχος άνδρας μετά το πολύωρο χειρουργείο εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας πολλαπλά τραύματα στα σώμα του.

Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση!

Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς στο Χαϊδάρι! Τι συνέβη;

Να υπενθυμίσουμε ο άντρας ήταν στόχος βομβιστικής επίθεσης στο παρελθόν!

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά επιβατών οχήματος στο Χαϊδάρι.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες ότι τον 49χρονο που πυροβόλησαν συνόδευε μηχανή με 2 άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την προσωπική φρουρά του επιχειρηματία.

Επίσης, ερευνάται και η περίπτωση οι κάλυκες των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν να προέρχονται από το όπλο των συνοδών και όχι από αυτό των δραστών. Ο 49χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο χειρουργείο του Αττικού Νοσοκομείου.

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών και Σατωβριάνδου. Από το σημείο έχουν περισυλλέγει 16 κάλυκες. Το θύμα είναι γνωστό στις αρχές καθώς στο παρελθόν άγνωστοι είχαν ανατινάξει τα γραφεία του το 2016. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες ακόμα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Πηγή: Youweekly.gr

Ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι! Πυροβόλησαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητο! (Video)

Πυροβόλησαν άνδρα στο Χαϊδάρι! Η είδηση προκαλεί σοκ!

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή πυροβόλησαν πριν από λίγα λεπτά έναν άνδρα στο Χαϊδάρι. Το θύμα βρίσκεται αιμόφυρτο εντός Ι.Χ. στην οδό Σατωβριάνδου. Χαϊδάρι: Έπεσαν πυροβολισμοί για ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Ο τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο εντοπίστηκαν έξι κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας πυροβολήθηκε έξι φορές με όπλο πιθανότατα των 9 χιλιοστών.

Απίστευτο: Τσακώθηκε με τον αδελφό του και πυροβόλησε!

Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ δυο νεαρών αδελφών μετά από πυροβολισμό! Μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Αγρίνιο, διαπληκτίστηκαν λόγω διαφορών που είχαν και ο ένας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο από τον εξώστη για να εκφοβίσει τον άλλο!

Δείτε και αυτό: Απίστευτο: Έκλεψαν ΑΤΜ από νοσοκομείο στο Αγρίνιο!

Ο καυγάς που είχαν οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 26 χρόνων για άγνωστη αιτία, πήρε απρόβλεπτη εξέλιξη το απόγευμα της Τετάρτης. Ο 27χρονος μπήκε στο σπίτι, πήρε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβόλησε στον αέρα μπροστά στον 26χρονο αδελφό του ο οποίος είχε μείνει στην αυλή, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.

Οι γείτονες των δύο αδελφών ενημέρωσαν την Αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατέσχεσαν το επίμαχο κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια και πέρασαν χειροπέδες στον «πιστολέρο».

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι πρόθεσή του ήταν να φοβίσει τον αδελφό του, αλλά το όπλο εκπυρσοκρότησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share