Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα!» ισχυρίζεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

Δεν έχει βρεθεί ακόμα το όπλο του εγκλήματος!

1 Νοεμβρίου 2019 13:41
Τραγωδία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα!» ισχυρίζεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα!» ισχυρίζεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος που πυροβόλησε το ζευγάρι εχθές το βράδυ στα Μέγαρα! Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο! Ο δολοφόνος είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν που βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να αντιμετωπίζει ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του. Τραγωδία στα Μέγαρα: "Δεν πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά!" (Video)

Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους είπε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περιοίκο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα δεν είναι τίποτα,πυροτεχνήματα είναι».

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδία τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό, δηλαδή, της μητέρας του.

Κατά πληροφορίες ήταν αυτός, ο αδερφός της 43χρονης που μπήκε στο σπίτι μετά το φονικό και φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

Το ζευγάρι διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη .

Ο δράστης, κατά πληροφορίες, κατηγορούσε τον 48χρονο για τον χωρισμό του από τη πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν αδερφή του άτυχου άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του δολοφόνου, η οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί του, τον χώρισε λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πληροφορίες από συναδέλφους του δράστη στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρουν ότι ο δολοφόνος υπηρετούσε για 25 χρόνια στο νοσοκομείο των φυλακών καθώς και ότι δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Οι ίδιοι συνάδελφοι που μίλησαν στο protothema.gr τον περιγράφουν ως ήσυχο σημειώνοντας ότι πριν από καιρό είχε πεθάνει και η μητέρα του ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος.

Αμαλιάδα: Βίντεο ντοκουμέντο από μέσα από το σχολείο μετά το μαχαίρωμα! Εικόνες που σοκάρουν!

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στην δημοσιότητα από μέσα από το σχολείο μετά τον τραυματισμό του μαθητή στην Αμαλιάδα! Οι εικόνες με τα αίματα προκαλούν σοκ!

Μετά το αιματηρό περιστατικό, οι συμμαθητές του 15χρονου τον μετέφεραν στις τουαλέτες του σχολείου, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ξεπλύνει το αίμα και να καθαρίσει τις πληγές του.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο - ντοκουμέντο, μέσα από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, λίγα μόλις λεπτά μετά το μαχαίρωμα 15χρονου μαθητή από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον 15χρονο, ο οποίος μίλησε στο κανάλι του ANT1 για την επίθεση που δέχτηκε, ο 16χρονος «ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο», ενώ σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο αγοριών.

Συναγερμός! Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία σε σχολείο!

Ο 16χρονος, λίγες ώρες μετά το περιστατικό -ενώ στην αρχή είχε τραπεί σε φυγή- εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον πατέρα του, όπου και συνελήφθη. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής προσήχθη στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share