Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός! Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία σε σχολείο!

Σοκ!

25 Οκτωβρίου 2019 14:26
Συναγερμός! Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία σε σχολείο!

Ηλεκτρoπληξία υπέστη 14χρονος μαθητής σε σχολείο και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Άγριο ξύλο σε σχολείο: Έδειραν πατέρα που πήγε να προστατεύσει τον γιο του! (photo)

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Αβραάμ Ηλία, ο 14χρονος ανέφερε ότι χθες πήγε στις τουαλέτες του σχολείου του και, στην προσπάθειά του να ανάψει το φως, υπέστη ηλεκτροπληξία. Σκηνές τρόμου στα Κάτω Πατήσια: Πήγαν να αρπάξουν 13χρονο αγόρι έξω από το σχολείο του! (Video)

Αρχικά είχε μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ωστόσο αργότερα μεταφέρθηκε στο Μακάρειο καθώς υπέστη έγκαυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή και αναμένεται να λάβει σήμερα εξιτήριο.

Χαμός στην Αμαλιάδα: Μητέρα εισέβαλε σε τάξη δημοτικού σχολείου και απείλησε συμμαθήτρια της κόρης της!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο της Αμαλιάδας καθώς μια μητέρα παιδιού εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο, όπου πηγαίνει και η κόρη της και απείλησε συμμαθήτρια του παιδιού της! Τραγωδία στην Αμαλιάδα: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στους συμμαθητές της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της είπε να πάψει να την ενοχλεί, προειδοποιώντας την μάλιστα να προσέχει από εδώ και στο εξής!

Κι όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τρομαγμένων μαθητών και του εκπαιδευτικού, που ενημέρωσε μετά το «επεισόδιο» την διεύθυνση του σχολείου…

Η μητέρα που προκάλεσε το «επεισόδιο» μπήκε ανενόχλητη στον σχολικό χώρο, διέσχισε το προαύλιο και ανέβηκε στον όροφο, χωρίς κανείς να της ζητήσει το λόγο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε την πόρτα του τμήματος που φοιτά το παιδί της, άνοιξε και άρχισε να φωνάζει έντονα προειδοποιώντας αρχικά όλους και στη συνέχεια την μαθήτρια που φέρεται ότι ενοχλούσε την κόρη της, την οποία απείλησε.

«Εσύ να προσέχεις πως μιλάς και τι λες, γιατί μπορώ να σε διώξω από την πόλη!», της είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν αντέδρασε, αν και η συγκεκριμένη μητέρα παρέμεινε στην τάξη σχεδόν 10 λεπτά, συνεχίζοντας όλο αυτό το διάστημα τις απειλές!

Τελικά, κάποια στιγμή αποχώρησε μόνη της, με τους μαθητές της τάξης να είναι πολύ φοβισμένοι, ενώ κάποιοι έτρεμαν. Αφού ολοκληρώθηκε το… επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός έμεινε με την μαθήτρια που είχε «στοχοποιηθεί» από την μητέρα της συμμαθήτριας της. Η μαθήτρια άρχισε τότε να τρέμει και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από την ένταση που είχε βιώσει λίγο νωρίτερα, με τον εκπαιδευτικό να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Σπαραγμός στην Αμαλιάδα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης που πέθανε έξω από το σχολείο!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 15χρονης στην τραγωδία στην Αμαλιάδα, όταν πέθανε έξω από το σχολείο της μετά το σχόλασμα.

Η κηδεία της μαθήτρια, πραγματοποιήθηκε τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να της λένε το τελευταίο «αντίο» και να επικρατεί ο απόλυτος θρήνος.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε, ο θάνατος της έξω από το σχολείο της, οφείλεται στο καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ πλέον οι οικείοι της άτυχης Μαριλένας αναμένεται να αναζητήσουν ευθύνες.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του. Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share