Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στα Μέγαρα: Την Τρίτη απολογείται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

Όλες οι εξελίξεις!

1 Νοεμβρίου 2019 19:11
Δολοφονία στα Μέγαρα: Την Τρίτη απολογείται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

Εξελίξεις έχουμε με την δολοφονία στα Μέγαρα, καθώς προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο 51χρονος, που παραδόθηκε στις Αρχές μετά την ανθρωποκτονία που διέπραξε σε βαρος του κουνιαδου του αλλά και τον τραυματισμό του συζύγου του θύματος. Τραγωδία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα!» ισχυρίζεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος!

Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τραγωδία στα Μέγαρα: "Δεν πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά!" (Video)

Η τραγωδία που συνέβη εχθές στα Μέγαρα έχει ταράξει την τοπική κοινωνία και το Πανελλήνιο! Συγγενής των θυμάτων αποκάλυψε ότι ο δράστης δεν πυροβόλισε το ζευγάρι μπροστά στα παιδιά!

Ο φερόμενος δράστης, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 20:30, πήγε στο σπίτι του κουνιάδου του, όπου είχε έντονο διαπληκτισμό μαζί του. Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός πως ο δράστης θεωρεί πως το θύμα, γιατρός 48 ετών, ήταν ο λόγος που η σύζυγός του (αδερφή του θύματος) τον εγκατέλειψε. Ωστόσο κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος τραυμάτισε θανάσιμα με όπλο τον 48χρονο και ελαφρά την σύζυγό του.

«Δεν πυροβόλησε μπροστά σε παιδιά»

Την ίδια ώρα, οι αρχικές πληροφορίες που υπήρχαν ότι ο 50χρονος δράστης πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά της οικογενείας του 48χρονου θύματος δεν επιβεβαιώνονται. Ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος μίλησε και διέψευσε τις πληροφορίες ότι την ώρα του φονικού ήταν μπροστά τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού. «Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες», τόνισε και πρόσθεσε ότι στο σπίτι βρισκόταν το μικρότερο παιδί του ζευγαριού, το «οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Εν συνεχεία, ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος, είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε την ανείπωτη τραγωδία και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα. «Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε. Πάθαμε σοκ», τόνισε και κατέληξε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του, ήταν το θύμα.

Τραγωδία στα Μέγαρα: Παραδόθηκε ο άντρας που σκότωσε τον κουνιάδο του!

Παραδόθηκε αργά τα ξημερώματα ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους το ζευγάρι στα Μέγαρα.

Νεκρός ο 49χρονος επιχειρηματίας που "γάζωσαν" στο Χαϊδάρι!

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, θεωρούσε ότι ήταν υπεύθυνος ο 48χρονος κουνιάδος του για τον χωρισμό του και μπήκε μέσα στο σπίτι με ένα πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί, αδιαφορώντας, μάλιστα, για το γεγονός ότι εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι υπήρχαν και τα παιδια΄του ζευγαριού.

Ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 42χρονη γυναίκα παραμένει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Αμέσως μετά, ο δράστης εξαφανίστηκε, καθώς τράπηκε σε φυγή.

Μάρτυρες του εγκλήματος είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη.

Σοκ: Άντρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο!

Αδιανότητο αυτό που συνέβη! Άντρας εισέβαλε σε παιδικό σταθμό στη Ρωσία και σκότωσε 6χρονο! Ο δράστης μπήκε στο κτίριο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς παρότι στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας.

Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη για τη δολοφονία του μικρού αγοριού και για αμέλεια, ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους. Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 3χρονου αγόριου που «έσβησε» σε παιδικό σταθμό!

Ο άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης συνελήφθη από τις αρχές της πόλης η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής στη Ρωσία, Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.

Το ρωσικό δίκτυο RT, μετέδωσε βίντεο των ρωσικών αρχών με τον άνδρα δεμένο με χειροπέδες, αλλά και εικόνες από το εσωτερικό του παιδικού σταθμού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share