Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφονία μεσίτριας: Σπάει τη σιωπή του ο γιος της! «Δεν πρόλαβα να της πω...» (Video)

Τι αποκάλυψε;

8 Οκτωβρίου 2019 15:27
Δολοφονία μεσίτριας: Σπάει τη σιωπή του ο γιος της!  «Δεν πρόλαβα να της πω...» (Video)

Τη σιωπή του «σπάει» για πρώτη φορά ο γιος της Ντιάνας, της 36χρονης μεσίτριας που δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2017. Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησε ο 20χρονος Αλβανός! «Είμαι...» (Video)

Ομόφωνα ένοχος για τον θάνατό της κρίθηκε ένας 40χρονος αγγειοχειρουργός του «Ιπποκράτειου», ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για «ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο», καθώς και για «περιύβριση νεκρού».

Τη μοιραία ημέρα η 36χρονη Ντιάνα είχε κανονίσει να συναντηθεί στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κιρσών και από τότε η οικογένειά της δεν την ξαναείδε.

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της μεσίτριας, ο γιος της περιέγραψε σε τι κατάσταση βρίσκονται ο ίδιος, ο πατριός του αλλά και τα δύο μικρότερα αδέρφια του.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο δολοφόνος θα ήταν γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να περιγράψω τον θυμό που έχουμε όλοι μας σαν οικογένεια απέναντί του.

Έχοντας αναλάβει το μεσιτικό γραφείο που διατηρούσε η μητέρα του στη Θεσσαλονίκη, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και να συνεχίσει τη ζωή του, έχοντας ως παράδειγμα τον πατριό του και σύζυγο της αδικοχαμένης Ντιάνας.

«Ο πατριός με τη μητέρα μου ήταν πολύ αγαπημένοι. Ένα ζευγάρι που το ζήλευαν. Ήταν σαν πατέρας μας και ποτέ δεν το αμφισβητήσαμε» είπε ο γιος της μεσίτριας, προσθέτοντας πως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του ότι ο πατριός του θα μπορούσε να βλάψει τη μητέρα του. Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Εικόνες από την ημέρα διεξαγωγής της πραγματογνωμοσύνης! (Video)

«Στάθηκε πολύ δυνατός και ψύχραιμος. Τον βλέπαμε και κάναμε ακριβώς το ίδιο», πρόσθεσε.

Μάλιστα του έστειλε και ένα μήνυμα, λέγοντάς του πως «σε αγαπάμε. Είμαστε μαζί γεροί δυνατοί όλοι μας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, θα προχωρήσουμε δυνατά. Δε θα σταθεί εμπόδιο τίποτα».

Η τελευταία βόλτα με τη μητέρα του

Όλο αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει μέρα που να μη σκεφτεί στιγμές και πράγματα που έκανε μαζί με τη μητέρα του. Άγριο έγκλημα! Δολοφονήθηκε διάσημη κωμικός! (photo)

«Ήταν μία μητέρα που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι την είχα κα δεν ήθελα να τη χάσω. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας».

Η τελευταία τους βόλτα ήταν στη λεωφόρο Νίκης. Μαζί με τη Ντιάνα και την αδερφή του είχαν πάει για ένα παγωτό. Από την ημέρα που η μητέρα του βρέθηκε νεκρή αποφεύγει όπως λέει να πηγαίνει στο συγκεκριμένο παγωτατζίδικο. «Είναι στιγμές που δε θες να θυμάσαι».

Το παράπονό του είναι πως «δεν πρόλαβα να της πω σ αγαπώ όσες φορές ήθελα. Με τρώει μέσα μου. Δε θυμάμαι να είχαμε μαλώσει ποτέ με την μητέρα μου».

Δολοφονία Κρήτη: Τι έδειξε το τεστ DNA για το παιδί του άτυχου καρδιολόγου;

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε το 2017 στην Κρήτη. Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

Αυτή τη φορά, αφορούν στο ανήλικο παιδί της οικογένειας, καθώς την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως το πόρισμα της πραγματογνώμονα για το τεστ πατρότητας στο 6χρονο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου είχε ορίσει πραγματογνώμονα μοριακή βιολόγο-γενετίστρια προκειμένου να γνωμοδοτήσει αν ο άτυχος γιατρός ήταν ο φυσικός του πατέρας. Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Κωνστανίνου Κατσίφα: Μυστηριώδης παραίτηση του εισαγγελέα! (Video)

Ο Βαγγέλης Στρατουδάκης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας, με δήλωσή του στο cretalive, τονίζει: «Tο αποτέλεσμα της εξέτασης DNA αποδεικνύει περίτρανα πως το παιδί της εντολέως μου είναι και παιδιού του άτυχου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεχνικού μας συμβούλου Γιώργου Φιτσιαλού, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πατρότητα του 6χρονου παιδιού. Το πόρισμα, με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99% καταρρίπττει κάθε αμφιβολία. Άλλωστε εμείς ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθήσαμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία της εξέτασης DNA καθώς δεν ήταν δίκαιο να ακούγεται οποιαδήποτε ψευδής ή συκοφαντική είδηση και αναφορά σχετικά με την πατρότητα του παιδιού. Το αποτέλεσμα από την δικαστική πραγματογνώμονα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share