Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ισόβια στον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της μεσίτριας!

Τέλος στο φρικτό έγκλημα!

17 Απριλίου 2018 15:43
Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ισόβια στον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της μεσίτριας!

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας τον Απρίλιο του 2017 στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ενοχή του 39χρονου γιατρού για «ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο», καθώς και για «περιύβριση νεκρού».

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο και του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας καθώς και επιπλέον δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συγγενείς της θανούσας για τον πόνο που τους προκάλεσα, για την πράξη μου να τους αποκρύψω το γεγονός και για την αποτρόπαια πράξη μου να απομακρύνω το πτώμα της» είχε πει ο αγγειοχειρουργός στην αρχή της απολογίας του, τονίζοντας πως «δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό σε ασθενή, τα όσα έγιναν ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου, ήταν σαν να πέθανα εγώ».

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα καρφιά του Χάρου στην Φαρμάκη, η καταγγελία για την Σαλταφερίδου και το κράξιμο στην Ροδάνθη! Όσα είδαμε χθες... (Video)

TO XΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

H αρχή του τέλους για την άτυχη μεσίτρια και μάνα τριών παιδιών, εκτυλίχθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Η 36χρονη γυναίκα είχε πάει στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» μετά από συνεννόηση με τον αγγειοχειρουργό, προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια.

Εκεί, ο 39χρονος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Λύση στο μυστήριο με την ηλικία της "19χρονης" Αθηνάς! (video)

Ο αγγειοχειρουργός κατηγορείται πως στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου, αφού την ξεγύμνωσε, την πέταξε σε γκρεμό. Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες αργότερα, με την Αστυνομία να ταυτοποιεί το συγκεκριμένο σημείο από το gps του κινητού τηλεφώνου του γιατρού.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, προέκυψε πως κατά τη μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share