Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Power Of Love: Λύση στο μυστήριο με την ηλικία της "19χρονης" Αθηνάς! (video)

Επιτέλους!

17 Απριλίου 2018 15:07
Power Of Love: Λύση στο μυστήριο με την ηλικία της

Αν κάτι έχει μείνει άλυτο μυστήριο από την πρεμιέρα του «Power of Love» μέχρι σήμερα, αυτό είναι η ηλικία της Αθηνάς.

Εκείνη επιμένει σταθερά (εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον) στα 19, την ώρα που οι δικές μας πληροφορίες και το αδιάψευστο τηλεοπτικό αρχείο, καθιστούν σαφές πως η «19χρονη» είναι 19… χωρίς τα καλοκαίρια – και τους χειμώνες μη σας πούμε.

Πολλοί έψαξαν, ελάχιστοι κατάφεραν να βρουν την πραγματική ηλικία της φιναλίστ που το Twitter λατρεύει να μισεί. Ωστόσο, ήταν ο Μάρκος Σεφερλής εκείνος που έδωσε την… φαρμακερή εξήγηση όσον αφορά στο τι πραγματικά συμβαίνει με τα χρόνια που κουβαλά στην πλάτη της η Χρυσαντίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με γνωστό Μητροπολίτη να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Η ίδια, στις αρχές του 2016 είχε λάβει μέρος και στην εκπομπή «Ραντεβού!» του Μάρκου Σεφερλή –ψάχνοντας κι εκεί το ταίρι της- δηλώντας… τι άλλο; 19 ετών.

Τώρα, ο Μάρκος καλείται να δώσει τη δική του εξήγηση για τα χρόνια της Αθηνάς, με την ατάκα του να σπάει κόκκαλα και μαζί μ’ αυτά και τα νεύρα της αιώνιας 19χρονης. Ο Μάρκος, βλέπετε, ξέρει από δούλεμα.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την εξήγηση στο τι πραγματικά συμβαίνει με την ηλικία του κοριτσιού του Δώρου.
Μια εξήγηση που θα την κάνει να βράσει στο ζουμί της και να γκρινιάζει άλλα 10 επεισόδια ότι «είναι η πιο μικρή, γι’ αυτό την πειράζουν όλοι».

Μάλιστα. Εμείς πάντως δηλώνουμε ξεκάθαρα που καμία εντύπωση δεν θα μας κάνει αν στο τέλος μάθουμε ότι η Αθηνά κλείνει τα 30…

Πηγή: dailymedia.gr

 

Power of Love

Ροή ειδήσεων

Share