Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Εικόνες από την ημέρα διεξαγωγής της πραγματογνωμοσύνης! (Video)

Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις;

7 Οκτωβρίου 2019 13:40
Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Εικόνες από την ημέρα διεξαγωγής της πραγματογνωμοσύνης! (Video)

Παρακάτω θα δείτε αποκλειστικές εικόνες από την ημέρα διεξαγωγής της πραγματογνωμοσύνης για την δολοφονία του καρδιολόγου στην Σητεία! Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης DNA, που θα αποδείξει αν το παιδί είναι βιολογικό του γιατρού ή όχι.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με την Ζήνα" προβλήθηκαν τα αποκλειστικά πλάνα από το δικαστικό μέγαρο Νεαπόλεως στις 12 Σεπτεμβρίου! Η εκπομπή και τα μέλη αυτής αποφάσισαν να μην προβάλλουν νωρίτερα τα αποκλειστικά πλάνα από το δικαστικό μέγαρο παρά μόνο όταν θα έβγαινε το τελικό αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης!

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης δήλωσε ότι το παιδί είναι του γιατρού! Βέβαια είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων! Ποιες είναι όμως οι αμφιβολίες της γιαγιάς που δημιουργεί ερωτηματικά;

Στην υπόθεση της δολοφονίας και του αποτελέσματος της πραγματογνωμοσύνης εμπλέκεται το θέμα της περιουσίας του καρδιολόγου! Μόνο σε έναν έλεγχο της αστυνομίας στο ιατρείο του και σε ένα καρδιολογικό μηχάνημα βρέθηκαν κρυμμένα 300.000 ευρώ!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έγκλημα στη Σητεία: Σε δίκη παραπέμπεται ο συζυγοκτόνος! Τι λέει η μητέρα της; (Video)

Σε δίκη παραπέμπεται ο 36χρονος από τη Σητεία που κατηγορείται ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους τον περασμένο Μάρτιο. Συγγενείς της κοπέλας αποδίδουν το έγκλημα στην παθολογική του ζήλια. Κρήτη: 48χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα!

Η μητέρα της κοπέλας μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: "Έχει φύγει ένα κομμάτι . Έχω τα παιδιά της και νιώθω σαν να την έχω εδώ κοντά μου, σαν να μην έχει φύγει, σαν να έχει πάει ένα ταξίδι. Έτσι σκέφτομαι".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 στο Athensmagazine.gr:

'Εγκλημα ή αυτοκτονία; Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας (Video)

Θρίλερ για γερά νεύρα η δίκη της χήρας της Κοιλάδας. Σε εγκληματική ενέργεια ή σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του καπετάνιου; Έγκλημα στην Κοιλάδα: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε εξωσυζυγική σχέση ο καπετάνιος!

Οι δικηγόροι της οικογένειας του καπετάνιου υποστηρίζουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονία. Η πλευρά της χήρας, όμως, υποστηρίζει το σενάριο της αυτοκτονίας, κάτι που είχε ισχυριστεί ο ιατροδικαστής την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του. Μάλιστα οι δικηγόροι της κατηγορούμενης έκαναν αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο, για να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δικηγόροι κατηγορούμενης: «Γελοίο και κωμικό το σενάριο της δολοφονίας»

«Έχουμε ένα ψεύτικο πιστόλι , το οποίο το φέραμε μπροστά μας , το οποίο το βάλαμε σε κάθε εκδοχή πιθανού σεναρίου δολοφονίας και αυτό καταρρίπτεται από τα ίδια τα γεγονότα» ανέφερε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Στεφανάκης. Έγκλημα στην Κοιλάδα: Τα αναπάντητα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί!

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Υποστηρίζει ότι το θύμα πρώτα αυτοπυροβολήθηκε με το δεξί χέρι, αλλά έκανε το χέρι του σαν καμπύλη και αυτοπυροβολήθηκε στη θέση της καρδιάς. Ακολούθως έβγαλε τον κάλυκα από το όπλο και όπλισε πάλι και ξαναπυροβολήθηκε στον κρόταφο σε ευθεία βολή».

Κούγιας: «Ο ιατροδικαστής θέλει να θολώσει τα νερά»

Ωστόσο φωτιές έχει ανάψει ο ιατροδικαστής καθώς την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του έβαλε στο κάδρο το σενάριο της αυτοκτονίας. Όμως, νωρίς το πρωί με την ολοκλήρωση της κατάθεσής του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Ο άνθρωπος αυτός έχει έρθει με ένα και μοναδικό σκοπό να συσκοτίσει την άποψη του δικαστηρίου, για την υπόθεση αυτή με σκοπό βεβαίως να βοηθήσει την κατηγορουμένη ή και όποιον άλλο κρύβεται πίσω από την κατηγορουμένη» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με τις καταθέσεις της οικογένειας της κατηγορούμενης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share