Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

Φρίκη!

2 Οκτωβρίου 2019 19:58
Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

«Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! Τίτλοι τέλους έπεσαν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας ενός αγοριού στην Ισπανία από τη σύντροφο του πατέρα του. Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τον 6χρονο γιο του μετά από «εξορκισμό» με καυτό νερό! (Video)

Η Άνα Χούλια Κεσάδα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Η δράστης ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση.

Δεν ήθελα να κάνω κακό στο παιδί. Το μόνο που ήθελα ήταν να το κάνω να σωπάσει. Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Γκαμπριέλ.

Τον αναζητούσαν 5.000 άνθρωποι επί δύο εβδομάδες

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από όταν η σατανική γυναίκα αποφάσισε να σκοτώσει το οκτάχρονο αγόρι για άγνωστη αιτία. Φρίκη: Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών! «Ο Αντίχριστος υπάρχει και είμαι εγώ»! (photos)

Ο Γκαμπριέλ πηγαίνε για παιχνίδι στο σπίτι του ξαδέρφου του σε περιοχή της Αλμερίας. Όμως, δεν έφτασε ποτέ. 5.000 άνθρωποι τον αναζητούσαν επί 12 ημέρες. Ήταν η μεγαλύτερη επιχείρηση εντοπισμού που στήθηκε ποτέ στην Ισπανία.

Το μπλουζάκι του Γκάμπριελ που βρέθηκε έδωσε την απάντηση. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της Άνα Χούλια συντρόφου του πατέρα του θύματος. Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψή της ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε το παιδί και το έθαψε σε χωράφι που ανήκε στην οικογένειά του.

«Πρέπει να απομακρυνθεί από την κοινωνία. Είναι επικίνδυνη» είχε δηλώσει ο πατέρας του.

Η κοινή γνώμη παρακολουθούσε συγκλονισμένη την ιστορία. Ο κόσμος προσπάθησε αρκετές φορές να λιντσάρει την Άνα Χούλια, ενώ η κηδεία του μικρού Γκάμπριελ είχε μετατραπεί σε διαδήλωση.

Η δολοφόνος πλέον θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή, ενώ καλείται να πληρώσει 250.000 ευρώ σε καθέναν από τους γονείς του θύματος για ηθική βλάβη.

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εισβολέα στο σπίτι του! Στη συνέχεια έπεσε για ύπνο! (photos)

Ένας 72χρονος από το Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει άνδρα που όπως ισχυρίζεται εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του. Πυροβόλησε τον εισβολέα με την καραμπίνα, τον σκότωσε όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα, αντιμέτωπος με εισβολέα στην αυλή του σπιτιού του ήρθε ένας 72χρονος Αμερικανός το βράδυ της Πέμπτης. Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι. Όπως εξήγησε αργότερα στις αρχές κάποιος επιχείρησε να μπει στην αποθήκη της αυλής του και τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα. Σοκ: Άνδρας πυροβόλησε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φέρει το σάντουιτς!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share