Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τον 6χρονο γιο του μετά από «εξορκισμό» με καυτό νερό! (Video)

Κτηνωδία!

2 Οκτωβρίου 2019 19:31
Φρίκη! Πατέρας σκότωσε τον 6χρονο γιο του μετά από «εξορκισμό» με καυτό νερό! (Video)

Ένας πατέρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε του 6χρονου γιου του, ο οποίος πέθανε αφού ο άνδρας του έριξε καυτό νερό στο λαιμό, πιστεύοντας πως το παιδί «είχε κυριευτεί από δαίμονα». Φρίκη: Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών! «Ο Αντίχριστος υπάρχει και είμαι εγώ»! (photos)

Ο Πάμπλο Μαρτίνεζ δήλωσε, σύμφωνα με το NBC News, στην αστυνομία πως έκανε τελετή εξορκισμού στο παιδί καθώς πίστευε πως είναι δαιμονισμένο.

Η θετή μητέρα του παιδιού φαίνεται πως πίστευε και αυτή πως κάτι συνέβαινε με το αγοράκι και είπε στις αρχές πως «φερόταν με δαιμονικό τρόπο» και πως ο σύζυγός της προσφέρθηκε να κάνει μπάνιο στον 6χρονο και τον αδερφό του. Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Η γυναίκα άκουγε ήχους σαν από πνιγμό να προέρχονται από το μπάνιο. Όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε, είδε τον Μαρτίνεζ να κρατά το παιδί κάτω από τη βρύση της μπανιέρας.

Η Ρομέλια, όπως ισχυρίστηκε, του φώναξε να σταματήσει αλλά ο ίδιος φώναζε πως «πρέπει να το κάνει».

Η γυναίκα πήρε τηλέφωνο έναν πάστορα και όταν αυτός δεν απάντησε στο τηλέφωνο, κάλεσε την αστυνομία και τους είπε πως ο άνδρας της έκανε εκείνη τη στιγμή στο παιδί καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Με τη σειρά του ο πατέρας του παιδιού αφηγήθηκε στους ντεντέκτιβ πως έριχνε καυτό νερό στο στόμα του 6χρονου για να «αναγκάσει τον δαίμονα να βγει έξω», αφού το παιδί είχε «ανεξήγητο θυμό». Σύμφωνα με τον ίδιο, το αγοράκι υπέστη τα βασανιστήρια αυτά για 10 λεπτά και ο αδερφός του που ήταν επίσης μάρτυρας βγήκε έξω κλαίγοντας.

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε εισβολέα στο σπίτι του! Στη συνέχεια έπεσε για ύπνο! (photos)

Ένας 72χρονος από το Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει άνδρα που όπως ισχυρίζεται εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του. Πυροβόλησε τον εισβολέα με την καραμπίνα, τον σκότωσε όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια γύρισε στο κρεβάτι του και έπεσε για ύπνο. Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα, αντιμέτωπος με εισβολέα στην αυλή του σπιτιού του ήρθε ένας 72χρονος Αμερικανός το βράδυ της Πέμπτης. Ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι. Όπως εξήγησε αργότερα στις αρχές κάποιος επιχείρησε να μπει στην αποθήκη της αυλής του και τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει την καραμπίνα. Σοκ: Άνδρας πυροβόλησε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φέρει το σάντουιτς!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share