Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Θλίψη!

17 Σεπτεμβρίου 2019 18:39
Τραγωδία! Πεντάχρονος πυροβόλησε τον μικρό αδερφό του στο κεφάλι!

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, όταν ένας 5χρονος βρήκε στο σπίτι ένα όπλο,και με αυτό πυροβόλησε στο κεφάλι τον 4χρονο αδερφό του, την ώρα που η μητέρα τους κοιμόταν. Φρίκη: Πατέρας πέρασε την κόρη του για διαρρήκτη και την πυροβόλησε!

Ο 4χρονος Τρουθ Ολμπράιτ διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε πως δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος των γονέων.

«Αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν κατηγορίες σε αυτήν την περίπτωση. Είναι ένα πολύ ατυχές συμβάν», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, περίπου 1.700 παιδιά χάνουν τη ζωή τους από πυροβολισμούς. Ειδικά για τα θύματα κάτω των 13 ετών, στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για “ατυχήματα” που συμβαίνουν στο σπίτι!

Έγκλημα στην Καβάλα: 42χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μάνα και γιο! (Video)

Ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη της Καβάλας.Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονες του, μάνα και γιο. Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια! (photos-video)

Ο γιός ήταν 43 ετών και είχε δύο παιδιά, ενώ η άτυχη γειτόνισσα του δράστη ήταν ηλικίας 67 ετών.

Το διπλό φοντικό έγινε στη συνοικία Ποντιάδα. Ο δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης πυροβόλησε και κατά δύο ακόμη γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Τόσο ο δράστης όσο και τα θύματα είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με το που θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που .έπεσε νεκρός από τα πυρά του γείτονα του. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καυγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη. Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της επειδή δεν της πήρε παγωτό και την αποκάλεσε χοντρή! (photos-video)

Σύμφωνα με νεότερες λεπτομέρειες, ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιός της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

Σοκ: Πεθερά ευνούχισε και σκότωσε τον πρώην γαμπρό της!

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του και του φίλου της βρήκε ένας 32χρονος στη Ρωσία επειδή καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή στην κόρη της. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Ο Ντμίτρι Μπογκντάνοφ είχε πάει στο σπίτι της 49χρονης στην πόλη Νογκορόντ αφού αυτή την προσκάλεσε για ένα ποτό.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέσπασε καβγάς και τότε η γυναίκα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 29χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε πετώντας από το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την γυναίκα, το μαχαίρι πήρε ο φίλος της ο οποίος συνέχισε να χτυπάει τον Μπογκντάνοφ καταφέροντας του συνολικά 27 μαχαιριές.

Απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της η 49χρονη τηλεφώνησε στην κόρη της και της ανακοίνωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 29χρονου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 49χρονη και τον φίλο της.

Η δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της γιατί δεν στήριζε την κόρη της και καθυστερούσε τις πληρωμές της διατροφής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share