Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Άνδρας πυροβόλησε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φέρει το σάντουιτς!

Τραγωδία!

18 Αυγούστου 2019 10:21
Σοκ: Άνδρας πυροβόλησε σερβιτόρο επειδή άργησε να του φέρει το σάντουιτς!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος σερβιτόρος στη Γαλλία από τα χέρια ενός πελάτη που τον πυροβόλησε επειδή, κατά πληροφορίες, καθυστέρησε να του φέρει το σάντουιτς που είχε παραγγείλει! Σοκ στην Πάτρα: Ο σερβιτόρος αποδείχτηκε... δολοφόνος!

Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο σε προάστιο του Παρισιού.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους συναδέλφους του άτυχου 28χρονου.

«Ένας συνάδελφός μας πυροβολήθηκε» είπαν οι έντρομοι αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 28χρονος δέχθηκε τα πυρά στον ώμο και παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

Ο δράστης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, «ήταν δυσαρεστημένος επειδή άργησαν να του ετοιμάσουν το σάντουιτς που είχε παραγγείλει».

Ο δολοφόνος του 28χρονου μετά τον πυροβολισμό διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Σοκ στη Χαλκιδική: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του!

Τον 21 ετών γιο του πυροβόλησε πάνω στον καυγά ένας 39χρονος άνδρας στην περιοχή του Χανιώτη στην Χαλκιδική το βράδυ της Παρασκευής. Πανικός στη Λαμία: Πυροβολισμοί μέσα σε σχολείο!

Ο 39χρονος, συναντήθηκε με την πρώην σύντροφό του και τον γιο τους που παραθέριζαν κι εκείνοι στην περιοχή.

Μετά από καβγά με τον 21 ετών γιο του, ο 39χρονος φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με την λαβή όπλου και στη συνέχεια να τον πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε στον δεξιό μηρό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου και νοσηλεύεται.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής συνέλαβαν τον 39χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σοκαριστικές εικόνες: Ένοπλος σκοτώνει εν ψυχρώ πέντε ανθρώπους μέσα σε μπαρ! (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε μπαρ στο Μεξικό που δείχνει έναν ένοπλο να μπαίνει σε μπαρ, να πυροβολεί δεκάδες φορές και να σκοτώνει πέντε μέλη αντίπαλης συμμορίας.Συναγερμός σε πολυκατάστημα στο Μισισιπί: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον 2 νεκρούς!

Στο βίντεο φαίνεται ο ένοπλος να μπαίνει μέσα στο μπαρ μαζί με έναν άλλο άνδρα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο δράστης καταγράφεται να πλησιάζει ένα τραπέζι, να βγάζει ένα όπλο και να ανοίγει πυρ αδιακρίτως.

Όπως ήταν φυσικό στο μπαρ επικράτησε πανικός καθώς ο ένοπλος συνέχισε να πυροβολεί προς κάθε κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο μπαρ μετά την επίθεση περισυνέλεξαν συνολικά 21 κάλυκες από 9αρι πιστόλι και από 45αρι.

Ο τραγικός απολογισμός από την επίθεση ήταν πέντε νεκροί και έξι τραυματίες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον ένοπλο.

Θείος πυροβόλησε τον ανηψιό του!

«Οργώνουν» τα Καλάβρυτα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί, για να εντοπίσουν έναν «πιστολέρο» ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με τον ανιψιό του και δεν δίστασε να σηκώσει όπλο εναντίον του! Για καλή τύχη του παρ' ολίγον θύματος, όμως, πυροβόλησε στον αέρα. Σοκ στο Ρέθυμνο: Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού!

Το επεισόδιο που είχε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη συνέβη λίγο πριν από τις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην κοινότητα Φίλια των Καλαβρύτων, όταν θείος και ανιψιός καυγάδισαν για άγνωστο λόγο, που πιθανότατα έχει να κάνει με οικογενειακές διαφορές.

Ξαφνικά, όμως, ο θείος άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα, πάνω από τον τρομοκρατημένο ανιψιό του!

Ο δράστης δεν έμεινε στο σημείο, καθώς ο ανιψιός του κάλεσε την Αστυνομία. Αντίθετα, μπήκε στο αυτοκίνητο του και έσπευσε να εξαφανιστεί με άγνωστο προορισμό. Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή και οπλοχρησία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share