Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο: Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού!

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες!

31 Ιουλίου 2019 13:44
Σοκ στο Ρέθυμνο: Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού!

Σοκ με την ακραία επίθεση στο Ρέθυμνο σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού! Στο νοσοκομείο βρίσκονται οι τραυματίες!

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω από το Ρέθυμνο εφοριακοί – ελεγκτές της υπηρεσίας Ελέγχου και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων, της ΑΑΔΕ, από οδηγό φορτηγού, στο οποίο επρόκειτο να διενεργήσουν έλεγχο. Να σας θυμίσουμε: Μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων με μια σοβαρά τραυματία στο Ρέθυμνο!

Το φορτηγό ήταν σταματημένο σε καντίνα λίγο έξω από την πόλη, αλλά όταν οι εφοριακοί ζήτησαν από τον οδηγό παραστατικά και αποδεικτικά έγγραφα για το φορτίο που μετέφερε, εκείνος τους επιτέθηκε και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, σπεύδοντας να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα δύο εφοριακοί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, εκ των οποίων μια εφοριακός με βαριά τραύματα.

Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε ο διοικητής της ΑΑΔΕ για το επεισόδιο. Ο κ. Πιτσιλής, ο οποίος και επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛΑΣ, που κινητοποιήθηκε άμεσα, αναζητώντας τα ίχνη του δράστη, ενώ αφαιρέθηκαν επί τόπου οι πινακίδες ρου φορτηγού για να ενεργηθούν τα περαιτέρω.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Στη σύλληψη του 46χρονου εν διαστάσει συζύγου της 50χρονης γυναίκας από τη Σρι Λάνκα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο πρόσωπο το πρωί της Δευτέρας, στο Ζακάκι Λεμεσού, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 46χρονος, που κατάγεται επίσης από τη Σρι Λάνκα, εντοπίστηκε έπειτα από έρευνες και συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.Θρίλερ στην Κύπρο! Σκοπευτής πυροβολούσε περαστικούς και τραυμάτισε 2 άτομα



Νωρίτερα είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, ένας 75χρονος Κύπριος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να μετέφερε τον 46χρονο στην κατοικία όπου εργαζόταν η 50χρονη.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε εμπλοκή. Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού!

Πέθανε ο Τάκης Αναστόπουλος!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share