Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα! Δολοφονήθηκε διάσημη κωμικός! (photo)

Φρίκη!

6 Οκτωβρίου 2019 17:46
Άγριο έγκλημα!  Δολοφονήθηκε διάσημη κωμικός! (photo)

Φρικτό θάνατο βρήκε διάσημη κωμικός, η οποία δολοφονήθηκε από έναν θαυμαστή της! Δολοφονία Κρήτη: Τι έδειξε το τεστ DNA για το παιδί του άτυχου καρδιολόγου;

Η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν μια από τις κορυφαίες stand up comedians, είχε τελειώσει την παράστασή της και αφού χαλάρωσε στο καμαρίνι της, έφυγε από το μαγαζί που είχε παράσταση.

Μαζί της ήταν και ο σύντροφός της, με το ζευγάρι να περπατά μαζί μέχρι τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Εκείνος έφυγε ενώ εκείνη περπάτησε μέχρι το σπίτι της. Μόνο που δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ!

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε καταλάβει πως την παρακολουθούσε ένας 19χρονος θαυμαστής της, ο οποίος αφού της επιτέθηκε, την βίασε και την στραγγάλισε.

Η άγρια δολοφονία της Ντίξον, το 2018 σόκαρε την Αυστραλία ενώ η υπόθεσή της είναι ξανά πρώτη είδηση καθώς η δίκη του δολοφόνου της ξεκινά εκ νέου.

Φρίκη: Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της!

Για τον θάνατο του ανάπηρου εγγονού της, από υπερβολική δόση χαπιών κατηγορείται μια 87χρονη γυναίκα από την Φλόριντα των ΗΠΑ.

Μια 87χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της, δίνοντάς του υπερβολική δόση χαπιών.

Ο 30χρονος Τζόελ Παρκς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της γιαγιάς του, από την αδερφή του.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Δολοφόνησαν youtuber! Tο τελευταίο δραματικό τηλεφώνημα στους γονείς της! (photo)

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 87χρονη Λίλιαν Παρκς έδωσε υπερβολική δόση χαπιών στον εγγονό της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το NBC, ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν θα έφευγε και η ίδια από τη ζωή.

Ο Τζόελ, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθεί, έμενε σε ένα σπίτι όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα έμενε με τη γιαγιά του. Ο πατέρας του είχε πεθάνει ενώ είχε αποξενωθεί από τη μητέρα του. Η Λίλιαν Πάρκς κρατείται και βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση ενώ αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Σοκ προκάλεσε η είδηση με μια 19χρονη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Θύμα ενός καταδικασμένου βιαστή ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκινητό της πριν τελικά να την σκοτώσει έπεσε μια 19χρονη στη Βραζιλία.

Η Μαριάνα Μπάζα βρέθηκε με τα χέρια και τα μάτια δεμένα σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή που ο μελλοντικός δολοφόνος της 19χρονης την πλησιάζει προκειμένου να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχό της.

Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της Μπάζα να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share