Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Έγκλημα στην Κύπρο: Άκαρπες οι πολύωρες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη!

Δάκρυσαν οι πυροσβέστες στη θέα της βαλίτσας με την 8χρονη!

7 Μαΐου 2019 19:18
Έγκλημα στην Κύπρο: Άκαρπες οι πολύωρες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη!

Η υπόθεση που συγκλονίζει όλο τον κόσμο δεν σταματά να έχει εξελίξεις.. Οι πολύωρες έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου ήταν άκαρπες αφού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι.. Οι έρευνες θα συνεχιστούν και αύριο!

Δάκρυσαν οι πυροσβέστες στη θέα της βαλίτσας με την 8χρονη!

Την Κόκκινη Λίμνη επισκέφθηκαν σήμερα ο νέος αρχηγός και υπαρχηγός της κυπριακής αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης και Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Άκαρπες και σήμερα οι πολύωρες έρευνες στη Κόκκινη Λίμνη. Το sonar κατέγραψε κάποια αντικείμενα τα οποία ανασύρθηκαν από δύτη αλλά όπως διαπιστώθηκε δεν είχαν σχέση με την σορό της 29χρονης Maricar Valdez που αναζητείται.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η αστυνομία έχει πεισμώσει και θα συνεχίσει τις προσπάθειες μέχρι να εξιχνιάσει πλήρως το έγκλημα. Οι έρευνες στη Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν και αύριο.

Δάκρυσαν οι πυροσβέστες στη θέα της βαλίτσας με την 8χρονη

Τα όσα έζησαν κατά την εύρεση αλλά και την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό στην οποία πέταξε κάποια από τα θύματά του ο serial killer Νίκος Μεταξάς, περιέγραψε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι μόλις ο δύτης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της βαλίτσας στο βυθό της λίμνης την Κυριακή, «αμέσως ρωτήσαμε περίπου το μέγεθός της. Μας είπε περίπου 50 εκατοστά. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό».

Ο κ. Τράγκολας συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνετε τα συναισθήματα που είχαμε από αυτή την πληροφορία που μας έδωσε». Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει, προσθέτοντας ότι τότε κατάλαβε πως είχαν δίπλα τους έναν σωστό συνεργάτη με αισθήματα.

«Κάνουμε όλοι ό,τι περνά από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε αυτό το έργο», κατέληξε ο κ. Τράγκολας.

Έγκλημα στην Κύπρο: Νέες καταγγελίες για βιασμούς από τον serial killer!

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, εκτός από τις 7 δολοφονίες ο 35χρονος έρχεται αντιμέτωπος με καταγγελίες και για βιασμούς γυναικών.

Μετά την κατάθεση γυναίκας από τις Φιλιππίνες ότι βιάστηκε από τον "Ορέστη" πριν από δύο χρόνια, και νεότερες μαρτυρίες θυμάτων έρχονται στην επιφάνεια. Άλλες δύο γυναίκες εκμυστηρεύτηκαν σε μέλη της κοινότητάς τους τον βιασμό τους από τον ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς.

Η μία γυναίκα έφυγε από τη χώρα πριν από τρία χρόνια και μόλις πληροφορήθηκε για τις δολοφονίες επικοινώνησε με ανθρώπους της κοινότητάς της, όπως δήλωσε η Έστερ Μπίτι, επικεφαλής Ομοσπονδίας Οργανώσεων Φιλιππινέζων, στον ΑΝΤ1.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share