Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Συναγερμός στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι έρευνες

30 Δεκεμβρίου 2020 10:48
Συναγερμός στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Συναγερμός στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου: Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου όπου και γίνεται παράλληλα εκκένωση του κτηρίου. Επίσης την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου τα ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα για να βρουν τους δράστες που πυροβολούσαν.

Συναγερμός στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου: Διεξάγεται έρευνα για ναρκωτικά

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στις φοιτητικές εστίες που βρίσκονται στην οδό Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν άνδρες από την υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής και τη Δίωξη ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι η αστυνομική επιχείρηση έχει ξεκινήσει από τις 6:30 και διεξήχθη με παρουσία εισαγγελέα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν της επιχείρησης εκκένωσης κατάληψης εντός των φοιτητικών εστιών διεξάγεται έρευνα και για ναρκωτικά.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 6 προσαγωγές, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: "Έπεσαν" πυροβολισμοί - Στο σημείο σπεύδει η Αστυνομία

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρας με τις αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο. Επίσης πριν από λίγες μέρες αφέθηκαν ελεύθεροι ο γιος του εφοπλιστή και ο άλλος κατηγορούμενος για την επίθεση στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην Αγία Βαρβάρα όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά στην οδό Μακρυγιάννη. Παράλληλα αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο ενώ δεν υπάρχει αναφορά για τραυματίες.

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: Το χρονικό του επεισοδίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ρομά πυροβόλησε από τη βεράντα του σπιτιού του άγνωστης ταυτότητας άτομο που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο, όπου και μετά μπήκε μέσα στην οικία του. Έπειτα ο οδηγός που δέχθηκε τους πυροβολισμούς εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία που επιτέθηκε ο δράστης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share