Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - "Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος"

Τι ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

29 Δεκεμβρίου 2020 16:31
Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης -

Κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα που έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου όπου και σήμερα αρκετά άτομα έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου με ένα από αυτά να είναι και ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος εμβολιάστηκε πριν λίγες ώρες στο "Αττικόν".

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και εκείνος με την σειρά του έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού των Pfizer/BioNTech στο "Αττικόν".

Κορωνοϊός: Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά τον εμβολιασμό του κατά τον κορωνοϊό ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα μήνυμα σχετικά με το εμβόλιο όπου και ευχαρίστησε εθελοντές και επιστήμονες.

Η ανάρτηση του στο Twitter

"Σήμερα στο ΠΓΝ Αττικόν έκανα το εμβόλιο κατά του #COVID19. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες εθελοντές & επιστήμονες απ' όλο τον κόσμο που μας παρείχαν αυτό το δώρο ζωής. Ο #εμβολιασμός είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος προς την #Ελευθερία. #σηκώνουμε_μανίκια για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας".

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε ο Νίκος Δένδιας - "Κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας"

Κορωνοϊός: Για τρίτη μέρα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί που έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου με σειρά να έχει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπου και εκείνος έλαβε την πρώτη δόση. Επίσης σήμερα το πρωί έφτασαν στην Αθήνα και άλλες δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού των Pfizer/BioNTech.

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όπου και το ανακοίνωσε με ανάρτηση του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Κορωνοϊός: Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

Σε ανάρτηση του ο υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησες του επιστήμονες που, όπως είπε, «εργάστηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία», ενώ παράλληλα επισύναψε και φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο να εμβολιάζεται.

Ο Νίκος Δένδιας ανέφερε στην ανάρτηση του ότι «σηκώνουμε μανίκια, κάνουμε το εμβόλιο, προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το ΕΣΥ, την κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα. Ευχαριστούμε τους δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο που εργάσθηκαν σκληρά για να μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ελευθερία από τον covid 19».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share