Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρή 9χρονη από κορωνοϊό: Δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα - Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ξανά...

Θρήνος...

28 Ιουλίου 2020 13:48
Νεκρή 9χρονη από κορωνοϊό: Δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα - Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ξανά...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια αδιανόητη τραγωδία, με θύμα μια 9χρονη εκτυλίχθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό. Ενώ, στην χώρα μας δύο παιδιά με σοβαρά συμπτώματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία».

Η Κιμόρα Λάινουμ δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα από τον covid-19. Το παιδί πριν λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει πολύ λίγο πυρετό, έπαιζε με τους φίλους της. Μετά το παιχνίδι, η 9χρονη έπεσε να κοιμηθεί, γιατί όπως είπε στην μητέρα της, ένιωθε κουρασμένη.

Όταν η μητέρα της κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, έτρεξε με την Κιμόρα στο νοσοκομείο. Εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι γιατροί έκαναν τεστ στο παιδί, αφότου είχε πεθάνει, και βρέθηκε πως νοσούσε από κορωνοϊό. Το πλέον περίεργο όμως είναι πως είχε γίνει στο άτυχο παιδί τεστ και πριν λίγες ημέρες, το οποίο ήταν αρνητικό.

Το πλέον τραγικό είναι πως πριν από τρεις μήνες είχε σκοτωθεί ο πατέρας της Κιμόρα από πυροβολισμούς.

«Την ταρακούνησα, της φώναζα. Φώναξα την μαμά και της είπα να τρέξει επειδή η Κιμ δεν ανέπνεε», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της Κιμόρα, Μικάσα, στο WCJB.

Σοκ: Άνδρας με κορωνοϊό ξύπνησε από τεχνητό κώμα μετά από 20 μέρες και ήταν παράλυτος

Στο φως ήρθε η απίστευτη ιστορία του Έντι Κέις από την Αριζόνα, ενός από τους εκατομμύρια Αμερικανούς που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Επίσης, συγκλονίζει ο Χρήστος Χαρμπίλας, ο οποίος επέζησε από τον κορωνοϊό, αλλά έχασε τον πατέρα του από τον θανατηφόρο ιό, τον οποίο του ακούσια μετέδωσε

Ο Έντι είχε βαρύτατα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και στη συνέχεια να πέσει σε τεχνητό κώμα. Ο άνδρας κατάφερε να ξυπνήσει 20 ημέρες αργότερα, όμως ήταν παράλυτος.

Πιο συγκεκριμένα, θυμάται να ξυπνά στο δωμάτιο του νοσοκομείου και του πήρε λίγο χρόνο να ανακτήσει τη συνείδησή του, όταν διαπίστωσε ότι ήταν διασωληνωμένος. Αν και αρχικά νόμιζε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο, η γυναίκα του, Αν, τον ενημέρωσε πως είχε τον ιό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο CNNi, του πήρε αρκετές ημέρες για να μάθει να στέκεται, να γράφει και να περπατάει. «Οι περισσότεροι γιατροί δεν γνώριζαν αν η ζημιά θα είναι μόνιμη και αυτό ισχύει ακόμη και σήμερα για πολλές περιπτώσεις», είπε ο Έντι.

Η σύζυγός του βρισκόταν στο πλευρό του καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του. Μάλιστα, είχε ζητήσει από τις νοσοκόμες να παίζουν στο δωμάτιο την αγαπημένη μουσική του Έντι, τη τζαζ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share