Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

«Kόλλησα κορωνοϊό τον πατέρα μου και... πέθανε» - Συγκλονίζει ο Χρήστος Χαρμπίλας (Video)

Σοκάρει με την περιγραφή του

16 Ιουλίου 2020 12:51
«Kόλλησα κορωνοϊό τον πατέρα μου και... πέθανε» - Συγκλονίζει ο Χρήστος Χαρμπίλας (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χαρμπίλας, ο οποίος επέζησε από τον κορωνοϊό, αλλά έχασε τον πατέρα του από τον θανατηφόρο ιό, τον οποίο του ακούσια μετέδωσε. Επίσης, δείτε εδώ πως ο κορωνοϊός «κατέλαβε» τον κόσμο. Από το 1ο κρούσμα μέχρι τα 10.000.000 σε 6 μήνες!

Μιλώντας στο OPEN ασθενής ο οποίος νόσησε από τον κορωνοϊό και παραλίγο να χάσει τη ζωή του πραγματικά συγκλόνισε. Είπε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν διασωληνωμένος για 14 ημέρες, 10 ημέρες στην απομόνωση και άλλες 18 ημέρες στο σπίτι. Συνολικά ταλαιπωρήθηκα για 40 ημέρες. Ο κόσμος στην αρχή με έβλεπε κάπως παράξενα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου, καθώς αρρώστησε και ο πατέρας μου, ο οποίος δεν κατάφερε να ζήσει. Είχε υποκείμενα νοσήματα και κόλλησε από μένα».

Μολονότι ο κόσμος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία ο ίδιος υπογραμμίζει: «Ήμουν πολύ συνεπής με τα ιατρικά. Ζήτησα από τους γιατρούς να κάνω όλα τα τεστ μέχρι να βγω αρνητικός, ώστε να μην κινδυνεύσει από μένα ούτε η οικογένειά μου, ούτε κανένας άλλος. Οι γιατροί με σώσανε, μου φέρθηκαν σαν να ήμουν παιδί τους, γιατί κινδύνεψα να πεθάνω». Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει, ο κύριος Χαρμπίλας ανέφερε: «Τώρα που ακούω ότι τα κρούσματα αυξάνονται, εγώ φοβάμαι. Αυτό το πράγμα είναι ύπουλο, δεν ξέρεις πώς θα σε βρει. Εγώ ήμουν μια χαρά στη ζωή μου και δεν είχα αρρωστήσει ποτέ. Με χτύπησε ξαφνικά, ο πρώτος γιατρός που πήγα δεν το ανακάλυψε. Ο δεύτερος γιατρός με έσωσε. Αν αργούσα μισή μέρα θα είχα πεθάνει». Η απώλεια βέβαια του πατέρα του κ. Χαρμπίλα είναι ενδεικτική της διασποράς που μπορεί να έχει η νόσος μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share