Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φτάνει πια…» - Το πρωτοφανές ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τους «ψευδομάρτυρες»

Όλα όσα είπε

5 Μαΐου 2020 14:47
«Φτάνει πια…» - Το πρωτοφανές ξέσπασμα του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τους «ψευδομάρτυρες»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος μίλησε για τις μαρτυρίες, τόσο του πατέρα του Ροδίτη δράστη όσο και της αδελφής του Αλβανού δράστη, στην υπόθεση δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα και, ευθαρσώς, τους αποκάλεσε ψευδομάρτυρες.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο Star, ανέφερε πως «φτάνει πια με τα ψέμματα, επιτέλους ας πουν την αλήθεια», τονίζοντας πως το ξέσπασμά του είχε σχέση με το τι θα έκανε εκείνος, αν ήταν στη θέση τους.

«Εγώ είμαι ένας γονιός, που ξέρει να μεγαλώνει με αξιοπρέπεια, αγάπη και στοργή τα παιδιά του, κάτι που δεν έκαναν άλλοι. Για αυτό ξέσπασα για τους ψευδομάρτυρες αυτούς. Αν ήμουν στη θέση τους, θα ζητούσε ένα μεγάλο, εγκάρδιο συγγνώμη από εκείνος, από το παιδί μου, το οποίο θα είχα καταστρέψει, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Αν ήμουν στη θέση τους, θα θεωρούσα το παιδί μου ανάξιο να εκπροσωπηθεί», δήλωσε ο κύριος Τοπαλούδης, συνεχίζοντας το μεγάλο αγώνα του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Υπήρχε αίμα της σε πολλά σημεία μέσα στο σπίτι του 23χρονου»! Τρομάζει στην κατάθεσή της στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη η βιοχημικός της Αστυνομίας! (video)

Τη σκληρότητα του εγκλήματος και την κακοποίηση που υπέστη η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη περιέγραψε στην σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η βιοχημικός της ελληνικής αστυνομίας, Σοφία Γκούγκουρα. Δείτε και τι είπε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού για τον ψυχικό Γολγοθά που βιώνει η οικογένειά του.

Η μάρτυρας εισέφερε στο δικαστήριο σοκαριστικά στοιχεία για την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, αφού ήταν εκείνη που ανίχνευσε γενετικό υλικό του θύματος αλλά και των δυο κατηγορουμένων της υπόθεσης, του 23χρονου Ροδίτη και του 21χρονου συγκατηγορουμένου του, τόσο μέσα στο σπίτι κατά την δικογραφία η φοιτήτρια βιάσθηκε, όσο και από την περιοχή που εντοπίστηκε η σορός της.

Ταινία τρόμου θύμιζε το σκηνικό που αντίκρυσε η ειδικός της αστυνομίας στο εξοχικό του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου, καθώς βρήκε κηλίδες αίματος της άτυχης Ελένης ακόμη και στο ταβάνι του υπνοδωματίου και του μπάνιου, ενώ τα ίχνη αίματος συνεχίστηκαν στο αυτοκίνητο του 23χρονου κατηγορουμένου, με το οποίο μετέφεραν μέχρι τη θάλασσα την φοιτήτρια και την έριξαν ζωντανή.

«Έχει βρεθεί αίμα της Τοπαλούδη σε διαφορά σημεία μέσα στο σπίτι, σε πλακάκια στη βάση της μπανιέρας, στην κουρτίνα του μπάνιου. Ίχνη υπήρχαν και στο όχημα από την πλευρά του συνοδηγού, στην πόρτα κοντά στο λάστιχο, όπως επίσης και στο προσκέφαλο του καθίσματος» ανέφερε η μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι υπήρχαν και λανθάνοντα δείγματα αίματος, δηλαδή σκουπισμένο αίμα.

Σχετικά το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι κατηγορούμενοι, χτύπησαν, κατά τη δικογραφία την νεαρή κοπέλα στο κεφάλι, η μάρτυρας εξήγησε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο βρέθηκε μέσα στη θάλασσα αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία επάνω του αφού παρέμεινε μέσα στο νερό και μάλιστα σε υψηλή αλατότητα.

Εισαγγελέας: Αυτή η εικόνα των διάσπαρτων κηλίδων αίματος μέσα στο σπίτι ακόμη και στο ταβάνι τι ακριβώς μπορεί αν δείξει σε έναν επιστήμονα; Για παράδειγμα ότι το θύμα μεταφέρθηκε; Κυνηγήθηκε;

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει η γενετική ανάλυση.

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη της δίκης ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά προσήλθε λίγο αργότερα μονολογώντας ξυπόλυτος, με την πρόεδρο να διατάσσει την αποχώρηση του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share