Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

14 νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού – Στους 45 ο συνολικός αριθμός!

Έντονη ανησυχία

6 Μαρτίου 2020 14:18
14 νέα θετικά κρούσματα κορωναϊού – Στους 45 ο συνολικός αριθμός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωναϊού επιβεβαιώθηκαν στη χώρα μας, φτάνοντας συνολικά τα 45. Παράλληλα συγκλονίζει η περιγραφή Βρετανού που νόσησε από κορωναϊό.

Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι είχαν πάει στους Αγίους Τόπους μαζί με το γκρουπ του 66χρονου που είχε διαγνωστεί με τον ιό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του υπ. Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, πρόκειται για 11 άτομα που ανήκαν στο γκρουπ που πήγε στους Αγίους Τόπους και στο οποίο έχουν βρεθεί ακόμα 21 κρούσματα. Οι άλλοι τρεις ασθενείς, ανήκουν στον περίγυρο αυτών των 11 και κόλλησαν αφού ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Και τα 14 νέα κρούσματα έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ όσον αφορά τους υπόλοιπους ασθενείς, ένας άνδρας – χωρίς να διευκρινιστεί ποιος ακριβώς - διασωληνώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Όπως ανακοινώθηκε για 2 εβδομάδες τα έκτακτα μέτρα σε Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθο θα παραταθούν. Επίσης ακυρώνονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές από και προς τις πληττόμενες περιοχές της Πελοποννήσου. Επίσης όλες οι εκδρομές του εξωτερικού ακυρώνονται και πέρα από τις 13 Μαρτίου που ίσχυε μέχρι τώρα.

Επανέλαβε δε, ότι «ο ιός είναι πολύ εύκολο να περάσει τα σύνορα και μεταδίδεται κάτω από τη μύτη μας, από ανθρώπους με ήπια συμπτώματα».

Τέλος στον εφιάλτη: Ο Βελόπουλος βρήκε το αντίδοτο για τον κορωνοϊό! Η αλοιφή Βυζαντινόν με δηλητήριο οχιάς (video)

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έχει γίνει γνωστός πολλές φορές για τα βιβλία και τα αντικείμενα που προβάλλει - προωθεί από το κανάλι του. Υπενθυμίζουμε τις επιστολές του Ιησού, για παράδειγμα, λογής λογής "λιποδιαλυτικά" και άλλα παρόμοια.

Τώρα λοιπόν προβάλλει μία αλοιφή για την οποία μάλιστα επικαλείται τον κορωνοϊό! Για την ακρίβεια, στην εκπομπή του αναφέρθηκε σε μία κρέμα η οποία προστατεύει, από τον ιό ο οποίος εν τω μεταξύ κοντεύει να μετατραπεί σε παγκόσμια επιδημία.

Αφού λοιπόν ο κ. Βελόπουλος αναφέρεται στις μάσκες λέγοντας πως αυτές δεν είναι το πρόβλημα και τονίζει ότι "στα χέρια είναι το πρόβλημα", λέει στη συνέχεια:

"Πάρτε λοιπόν τη "Βυζαντινόν", οι ευπαθείς ομάδες, θα με θυμηθείτε".

Για να συνεχίσει:

"Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Δεν θα 'χετε μικρόβια. Είναι αντισηπτικό φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Δρα εναντίον των λοιμώξεων και κυρίως των μολύνσεων. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Δεν κολλάτε τίποτα. Γιατί; Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ότι καλύτερο. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Περιέχει ένα βότανο από τα λίγα βότανα που υπάρχουν στον κόσμο. Είναι από τα δυσεύρετα βότανα. Υπάρχει μόνο στην Αυστραλία. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε ιώσεις, ούτε βακτήρια...", είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του.

Δείτε το βίντεο από το 30.00 και μετά στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share