Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo)

Θλίψη!

11 Δεκεμβρίου 2019 17:09
Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo)

Ο ηθοποιός Φίλιπ Μακκίον, ο οποίος είχε παίξει τον ρόλο του Τόμι στην "Αλίκη" από το 1976 έως το 1985, πέθανε σε ηλικία 55 ετών στο Τέξας, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά τον χαμό ενός ακόμη γνωστού ηθοποιού που είχε γράψει την δική του ιστορία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα!

Ο πιο πρόσφατος ενεργός ρόλος του ήταν στο βίντεο "Ghoulies IV", το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Ο Μακκίον είχε εργαστεί για 10 χρόνια στο τμήμα ειδήσεων του ραδιοσταθμού του Λος Άντζελες πριν μετακομίσει στο Τέξας πριν από περίπου πέντε χρόνια για να είναι σε θέση να φροντίσει καλύτερα την οικογένειά του.

Εγκαταστάθηκε στην πόλη Wimberley της κεντρικής Texas Hill Country, περίπου 30 μίλια (48,28 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά του Ώστιν, όπου φιλοξένησε μια τοπική ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέφ Μπάλαρντ, είπε ότι περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού και πώς πέθανε ο Μακκίον δεν θα γίνουν γνωστές μετά από αίτημα της οικογένειάς του.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες διάσημου ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε η πρωταγωνίστρια του «The Big Bang Theory»! Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την , Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών. Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

Θρήνος στην Φθιώτιδα: Πέθανε ο Ιωάννης Καρέλης!

Θλίψη στην Φθιώτιδα αφού πέθανε ο Ιώαννης Καρέλης! "Έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Ήταν ιδιοκτήτης σχολής οδηγών και αγαπητός σε όλους όσους τον γνώριζαν. Σοκ στην Φθιώτιδα! Αγνοείται 75χρονος ψαράς!

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (22/11/19) στις 3:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Δέσποινας, στη Λαμία.

Συγγενείς και φίλοι θα είναι όλοι εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο!

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Κρεμάστηκε άνδρας από καρυδιά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share