Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΜΜΜ: Μεγάλες αλλαγές ενόψει των γιορτών!

Τι πρέπει να προσέξετε;

9 Δεκεμβρίου 2019 19:46
 ΜΜΜ: Μεγάλες αλλαγές ενόψει των γιορτών!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και οι αλλαγές στα ΜΜΜ δίνουν και παίρνουν! Διαβάστε αναλυτικά τι αλλάζει ενόψει των γιορτών και τι πρέπει να προσέξετε!

Την αύξηση των δρομολογίων της στην διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα με στόχο «την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, και ιδιαίτερα κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο» ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη επιβατική κίνηση και πληρότητα ενόψει των εορταστικών ημερών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί ένα ακόμα ζεύγος αμαξοστοιχιών, στην εν λόγω διαδρομή για όσους επιλέξουν το τρένο για την μετακίνησή τους.

Ειδικότερα, από 15/12/2019 και κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα:
Από Αθήνα η αμαξοστοιχία 3500 αναχωρεί στις 13:26, με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 17:35, με μία ενδιάμεση στάση στην Λάρισα στις 16:14. Αντίστοιχα, η αμαξοστοιχία 3501, αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 16:00 με άφιξη στην Αθήνα στις 20:01, με μία ενδιάμεση στάση στην Λάρισα στις 17:19. Επίσης αυξάνει σημαντικά τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Σάκης Αρναούτογλου: Δυνατές καταιγίδες από αύριο!

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες! «Έρχονται άγριες καταιγίδες από αύριο»!

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έδωσε τα φώτα του για το τι θα μας βρει τις επόμενες μέρες!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Φίλες και φίλοι! Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Όπως σας είχα ενημερώσει και από την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός θα χαλάσει την Τρίτη και την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την Τρίτη λοιπόν εξαιρουμένης της Θράκης, αναμένονται βροχές κατά τόπους ισχυρές σε αρκετά μεγάλο τμήμα της Ελλάδας (ρίξτε μία ματιά στον προγνωστικό χάρτη οπου απεικονίζονται οι περιοχές με τα εντονότερα καιρικά φαινόμενα) αλλά διαβάστε με προσοχή τον τίτλο στον χάρτη αφού κάνετε πρώτα κλικ για μεγέθυνση του. Νεότερες πληροφορίες θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες μέσα από εδώ τη σελίδα μου στο Facebook!

Για να μη χάνετε τον... καιρό σας :)

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share