Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Νέες χιονοπτώσεις από Τρίτη και μάλιστα σε...": Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες μέρες!

6 Δεκεμβρίου 2019 10:07

Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού μας περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες με χιονοπτώσεις σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου!

Μπορεί ο καιρός να φτιάχνει για λίγο, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, ωστόσο από Τρίτη αναμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα!

Συγκεκριμένα ο έμπειρος μετεωρολόγος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο και πάλι χιονοπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές και με σχετικά χαμηλά υψόμετρα στη βόρεια χώρα. Αναλύει όλα τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα και καταγράφει τις περιοχές που από τη Δευτέρα το απόγευμα θα ξεκινήσει η επιδείνωση του καιρού.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκοτζέζικο ντους από τον καιρό: Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο!

To σκοτσέζικο ντους του καιρού, συνεχίζεται! Ανεβαίνει η θερμοκρασία για να έρθει κρύο και χιονιάς από την επόμενη εβδομάδα, με τα πρώτα χιόνια να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους ακόμη και στην Πάρνηθα!

Οι τοπικές και πρόσκαιρες βροχές της Πέμπτης (5/12) σε ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο αλλά και στα βόρεια τμήματα της Κρήτης, θα δώσουν τη θέση τους σε πιο... καλοκαιρινά φαινόμενα.

Ακόμη και οι ενισχυμένοι άνεμοι, που πνέουν άνω των 6-7 μποφόρ σε Αιγαίο και Ιόνιο θα κοπάσουν κι από αύριο, Παρασκευή, ανεβαίνει και η θερμοκρασία, η οποία το Σαββατοκύριακο θα φτάσει ακόμα και στους 22 βαθμούς.

Ωστόσο, η καλοκαιρία θα κρατήσει για λίγο, καθώς από την ερχόμενη Τρίτη, ο χειμώνας θα κάνει την επανεμφάνισή του και θα φέρει κρύο, βροχές και χιόνια με τα φαινόμενα να εντείνονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Έρχεται νέα ψυχρή εισβολή; Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί!

Καιρός σήμερα: Αποχωρεί η ψυχρή εισβολή που είχαμε τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου!

Όπως μας ενημέρωσε από χτες ο Σάκης Αρναούτογλου, τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα εμφανίζουν νέα κάθοδο ψυχρών αερίων μαζών προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο κορυφαίος Έλληνας μετεωρολόγος δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού μέχρι τη Δευτέρα και κάνει μια πρώτη αναφορά για τη νέα ψυχρή εισβολή, τονίζοντας πως αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία, θα καταφέρει να αφήσει αξιόλογα χιόνια στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share