Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον αέρα: 11 ώρες πτήση και δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους!

Σοκ!

2 Δεκεμβρίου 2019 18:03
Θρίλερ στον αέρα: 11 ώρες πτήση και δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους!

Θρίλερ στον αέρα! 11 ώρες πτήση και δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους!

Μπαίνουν αμέριμνοι στο αεροπλάνο και λίγα λεπτά μετά... συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Η πτήση KL685 ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας, ξεκίνησε από το Άμστερνταμ με προορισμό την πόλη του Μεξικό, όμως το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε ποτέ στη Νότια Αμερική.

Μαζί με τους επιβάτες, στο αεροπλάνο βρίσκονταν και μεγάλος αριθμός αλόγων όταν συνέβη κάτι απρόοπτο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Θρίλερ σε πτήση για Κρήτη: Αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο! (photos)

Η πτήση KL685 βρισκόταν πάνω από τον Καναδά, όταν η δραστηριότητα από το ηφαίστειο Ποποκατέπετλ ανάγκασε τον πιλότο να κάνει... αναστροφή!

Το αεροπλάνο γύρισε και πάλι πίσω στο Άμστερνταμ. Εκπρόσωπος της εταιρείας δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί ακριβώς ο κυβερνήτης επέτρεψε στο Αμστερνταμ, λέγοντας μπορεί να υπήρχαν πολλοί λόγοι και ένας από αυτούς ίσως να ήταν τα άλογα.

Η KLM ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και έκλεισε νέα εισιτήρια για όλους τους επιβάτες. Η πτήση KL685 δεν είναι η πρώτη που διαταράσσεται από ένα ενοχλητικό ηφαίστειο.

Θρίλερ σε πτήση: Έχασαν τις αισθήσεις τους μέλη του πληρώματος! (photos)

Αλλαγή πορείας αναγκάστηκε να ακολουθήσει μία πτήση της American Airlines όταν μέλη του πληρώματος έχασαν τις αισθήσεις τους! Θρίλερ σε πτήση: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με 165 επιβάτες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στην τουαλέτα του αεροπλάνου είχε αφεθεί ένα καθαριστικό, το οποίο χύθηκε στο πάτωμα και μετά την απογείωση, οι επιβάτες ένιωθαν άρρωστοι από τη μυρωδιά του υγρού. Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Όταν πολλοί παραπονέθηκαν ότι έκαιγαν τα μάτια τους και ένιωθαν φαγούρα, ο πιλότος ζήτησε να κάνει παράκαμψη στην πτήση και έτσι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Δουβλίνο.

Εκεί προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες και το πλήρωμα.

Δύο μέλη του πληρώματος έχασαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πτήση θρίλερ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε δρόμο με έναν κινητήρα - 12 τραυματίες!

Δώδεκα επιβάτες τραυματίστηκαν μετά από μια πτήση θρίλερ της Alaska Airlines, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε δρόμο με έναν κινητήρα! Πτήση «θρίλερ» για αεροπλάνο στο βόρειο Αιγαίο: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun η πτήση 3296 με 42 επιβάτες από την PenAir - ταξίδευε από το Άνκορατζ της Αλάσκα με προορισμό το Dutch Harbour airport (στην Αλάσκα επίσης), όταν ένας από τους έλικες έσπασε, τρυπώντας την άτρακτο του αεροπλάνου. Θρίλερ σε πτήση: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου με 165 επιβάτες!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο πιλότος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση περίπου 500 πόδια μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης. Γυναίκα "κόλλησε" σε τουαλέτα αεροσκάφους και αυτό αναγκάστηκε να προσγειωθεί! (Video)

Μεταξύ των 39 επιβατών ήταν μέλη της ομάδας κολύμβησης του γυμνασίου της Κόρδοβα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βλάβη στο αεροπλάνο ίσως προκλήθηκε από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνού!

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε πριν από λίγο αεροπλάνο καθώς έβγαζε καπνούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα. Το αεροσκάφος έχει 152 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Ετσι, ο κυβερνήτης ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Αμέσως ο πύργος ελέγχου έδωσε το «πράσινο φως». Ετσι, το Αirbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αθήνα στις 19:35. Οι επιβάτες αποχώρησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στην Κολομβία. Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε νοτιοδυτικά της πόλης Popayan. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του σκάφους από το αεροδρόμιο της κολομβιανής πόλης. Οι δύο επιβάτες που απέφυγαν το μοιραίο, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, ενώ ορισμένα κομμάτια του έπληξαν σπίτια. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά συνεργεία, προκειμένου να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share