Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Πανικός!

20 Σεπτεμβρίου 2019 10:44
Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Πανικός επικράτησε σε αεροπορική πτήση όταν το αεροπλάνο έχασε σχεδόν 30.000 πόδια ύψος μέσα σε επτά λεπτά! Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο γέμισε καπνούς και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση!

Οι επιβάτες φοβήθηκαν πως το αεροσκάφος θα συντριβεί και αποχαιρετούσαν τους δικούς τους, ενώ επικρατούσε χάος.

Η πτήση είχε απογειωθεί από την Ατλάντα για το Φορτ Λόντερντέιλ και βρισκόταν σχεδόν στη μέση της διαδρομής, όταν από τα 39.000 πόδια ύψος βρέθηκε στα 10.000. Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό που συνέβη ήταν πρόβλημα στην συμπίεση της καμπίνας και το αεροσκάφος έκανε ασφαλή αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα.

Ένας από τους επιβάτες μίλησε σε τηλεοπτικά δίκτυα για όσα έζησε: «Ξαφνικά άρχισα να νιώθω πως πέφτουμε. Χάναμε ύψος και έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από την οροφή, ενώ επικράτησε χάος μεταξύ των επιβατών.

Επικοινώνησα με την κοπέλα μου και τους γονείς μου και τους είπα πως κάτι πολύ τρομακτικό συμβαίνει, ενώ μια αεροσυνοδός έλεγε συνεχώς από το μεγάφωνο, "μην πανικοβάλεστε". Προφανώς ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όλοι είχαμε πανικοβληθεί», είπε ο Χάρις ντεΒόσκιν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 4:34 το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 39.000 ποδιών και στις 4:42 είχε πέσει στα 9.975.

Στο συμβάν πάντως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες (Photos-Video)

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στην Κολομβία. Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε νοτιοδυτικά της πόλης Popayan. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του σκάφους από το αεροδρόμιο της κολομβιανής πόλης. Οι δύο επιβάτες που απέφυγαν το μοιραίο, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, ενώ ορισμένα κομμάτια του έπληξαν σπίτια. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά συνεργεία, προκειμένου να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

Νεκρός ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία!

Νεκρός είναι ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή "έπεσε" πάνω σε πουλιά!

Σε χωράφι καλαμποκιού κοντά στη Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί ρωσικό αεροσκάφος καθώς «συγκρούστηκε» με πουλιά και εμφάνισε βλάβη στους κινητήρες του. Αεροπλάνο προσγειώνεται στη μέση του δρόμου και αστυνομικός το… σταματά για έλεγχο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Reuters, το Airbus 321 της Ural Airlines έπεσε πάνω σε ένα σμήνος γλάρων λίγη ώρα μετά από την απογείωσή του την Πέμπτη, με αποτέλεσμα κάποια από τα πτηνά να εισχωρήσουν και στους δύο κινητήρες του.

Μόλις διαπίστωσαν τη δυσλειτουργία στους κινητήρες, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο σε ένα χωράφι, περίπου 1 χλμ. μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ζουκόφσκι, νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Το αεροσκάφος εκκενώθηκε και τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας, Ροσαβιάτσια. Ωστόσο, το πρακτορείο Tass μεταδίδει ότι συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 23.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, η αναγκαστική προσγείωση έγινε χωρίς το αεροσκάφος να κατεβάσει τους τροχούς του, δηλαδή «με την κοιλιά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share