Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Συναγερμός!

5 Σεπτεμβρίου 2019 15:51
Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-8 συνετρίβη στην περιφέρεια Σαράτοφ της Ρωσίας την Πέμπτη, σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών. Συνετρίβη αεροσκάφος! Αγνοούνται οι δύο πιλότοι! (Video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από του υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας το πλήρωμα του ελικοπτέρου κατόρθωσε να το εγκαταλείψει και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Συνετρίβη αεροσκάφος! Δύο νεκροί!

Οι τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στην πόλη Σοκολόβι, η οποία βρίσκεται 15 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Σάρατοφ.

Νεκρός ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία!

Νεκρός είναι ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.

Ισπανία: Ελικόπτερο συγκρούστηκε με αεροπλάνο! Πέντε νεκροί! (photos)

Πέντε νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός ενός απίστευτου δυστυχήματος στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Σοκ: Αεροπλάνο έπεσε στην θάλασσα! (Video)

Ένα αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο περίπου στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής. Πληροφορίες θέλουν το ένα από τα θύματα να είναι παιδί.

Το σημείο του δυστυχήματος είναι σε μικρή απόσταση από την πρωτεύουσα της Μαγιόρκας, Πάλμα, αγαπημένου προορισμού διακοπών για Βρετανούς.

Τα δύο μέσα, όπως έγινε γνωστό, συγκρούστηκαν κοντά σε νοσοκομείο της περιοχής. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα η εθνικότητα των επιβατών. Το δυστύχημα συνεχή στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Οι τρεις νεκροί επιβάτες επέβαιναν στο ελικόπτερο ενώ οι άλλοι δύο στο αεροσκάφος.

Το δυστύχημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των αρχών ενώ προκλήθηκε και πυρκαγιά στο σημείο της πτώσης.

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή "έπεσε" πάνω σε πουλιά!

Σε χωράφι καλαμποκιού κοντά στη Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί ρωσικό αεροσκάφος καθώς «συγκρούστηκε» με πουλιά και εμφάνισε βλάβη στους κινητήρες του. Αεροπλάνο προσγειώνεται στη μέση του δρόμου και αστυνομικός το… σταματά για έλεγχο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Reuters, το Airbus 321 της Ural Airlines έπεσε πάνω σε ένα σμήνος γλάρων λίγη ώρα μετά από την απογείωσή του την Πέμπτη, με αποτέλεσμα κάποια από τα πτηνά να εισχωρήσουν και στους δύο κινητήρες του.

Μόλις διαπίστωσαν τη δυσλειτουργία στους κινητήρες, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο σε ένα χωράφι, περίπου 1 χλμ. μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ζουκόφσκι, νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Το αεροσκάφος εκκενώθηκε και τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας, Ροσαβιάτσια. Ωστόσο, το πρακτορείο Tass μεταδίδει ότι συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 23.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, η αναγκαστική προσγείωση έγινε χωρίς το αεροσκάφος να κατεβάσει τους τροχούς του, δηλαδή «με την κοιλιά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share