Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε πτήση για Κρήτη: Αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο! (photos)

Συναγερμός!

13 Νοεμβρίου 2019 21:29
Θρίλερ σε πτήση για Κρήτη: Αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο! (photos)

Θρίλερ σε πτήση για Κρήτη, καθώς το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο!

Θρίλερ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά! (photos)

Συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων προσγειώθηκε, πριν από λίγο, το αεροσκάφος της Aegean Airlines που εκτελούσε σήμερα το απόγευμα, στις 7, την πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες από επιβάτες, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και αναγκάστηκε να κατευθυνθεί δυτικά.

Τελικά, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανίων με τους επιβάτες να παραμένουν, προς το παρόν εντός του αεροσκάφους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν το αεροσκάφος θα προσπαθήσει εκ νέου να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή αν θα αποβιβάσει τους επιβάτες στα Χανιά προκειμένου να μεταβούν στο Ηράκλειο οδικώς.

Ο απόλυτος τρόμος: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά μπροστά στους επιβάτες! (photos)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες, όταν αεροπλάνο έπιασε φωτιά μπροστά τους! Πτήση θρίλερ: Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε δρόμο με έναν κινητήρα - 12 τραυματίες!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο οι επιβάτες πτήσης το είδαν - λίγα λεπτά πριν την απογείωση - να τυλίγεται στις φλόγες.

Το περιστατικό συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο της Σεούλ Ιντσεόν, σε αεροσκάφος της Asiana Airlines, ο κινητήρας του οποίου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αμέσως το αεροπλάνο εκκενώθηκε, ενώ ευτυχώς πέραν του πανικού που επικράτησε, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνού!

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε πριν από λίγο αεροπλάνο καθώς έβγαζε καπνούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα. Το αεροσκάφος έχει 152 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Ετσι, ο κυβερνήτης ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Αμέσως ο πύργος ελέγχου έδωσε το «πράσινο φως». Ετσι, το Αirbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αθήνα στις 19:35. Οι επιβάτες αποχώρησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες (Photos-Video)

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στην Κολομβία. Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε νοτιοδυτικά της πόλης Popayan. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του σκάφους από το αεροδρόμιο της κολομβιανής πόλης. Οι δύο επιβάτες που απέφυγαν το μοιραίο, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, ενώ ορισμένα κομμάτια του έπληξαν σπίτια. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά συνεργεία, προκειμένου να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

Νεκρός ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία!

Νεκρός είναι ο πιλότος από την συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ισπανία! Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί!

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές. Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share