Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναίκα "κόλλησε" σε τουαλέτα αεροσκάφους και αυτό αναγκάστηκε να προσγειωθεί! (Video)

Δεν θα το πιστεύετε!

3 Οκτωβρίου 2019 18:11
Γυναίκα

Αναγκαστική προσγείωση για έναν ασυνήθιστο λόγο υποχρεώθηκε να κάνει ο πιλότος αεροπλάνου της United Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουάσινγκτον - Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Δείτε επίσης: Τα 10 πιο παράξενα αντικείμενα που απαγορεύεται να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο!

Το συμβάν εξελίχθηκε σε πτήση της United Airlines από την Ουάσινγκτον προς το Σαν Φρανσίσκο - Ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στο Ντένβερ, όπου επενέβη η πυροσβεστική και απεγκλώβισε τη γυναίκα!

Συγκεκριμένα, με το αεροσκάφος να βρίσκεται στα μισά, περίπου, της διαδρομής, οι αεροσυνοδοί διαπίστωσαν πως μια γυναίκα είχε εγκλωβιστεί μέσα σε μια από τις τουαλέτες! Μέλη του πληρώματος και επιβάτες προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα και να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Τελικά, αφού όλες οι προσπάθειές τους να αποκτήσουν πρόσβαση στην εγκλωβισμένη δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο πιλότος υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Εκεί, κλήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, που σύμφωνα με μάρτυρες, έμοιαζε εξαντλημένη.

Μετά το συμβάν, η αεροπορική εταιρεία φρόντισε να απολογηθεί στους επιβάτες, οι οποίοι συνέχισαν με άλλα αεροσκάφη προς τους προορισμούς τους.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω καπνού!

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» έκανε πριν από λίγο αεροπλάνο καθώς έβγαζε καπνούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο από Λάρνακα Κύπρου με προορισμό το Λονδίνο, ωστόσο το πλήρωμα εντόπισε καπνό στην καμπίνα. Το αεροσκάφος έχει 152 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Θρίλερ σε αεροπορική πτήση! Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια σε επτά λεπτά! (photos-video)

Η πτήση BA2673 της British Airways απογειώθηκε από τη Λάρνακα στις 17:36 με προορισμό το αεροδρόμιο Χίθρου του Λονδίνου, ωστόσο, ενώ βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο περίπου πάνω από την Λήμνο, εντοπίστηκε καπνός. Ετσι, ο κυβερνήτης ζήτησε να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Αμέσως ο πύργος ελέγχου έδωσε το «πράσινο φως». Ετσι, το Αirbus A320 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην Αθήνα στις 19:35. Οι επιβάτες αποχώρησαν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Πυροσβεστική και τεχνικά κλιμάκια του αεροδρομίου ελέγχουν το αεροσκάφος για να διαπιστώσουν το πρόβλημα.

Συνετρίβη αεροπλάνο! Επτά νεκροί και δύο τραυματίες (Photos-Video)

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά από συντριβή ιδιωτικού αεροπλάνου στην Κολομβία. Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο!

Το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε νοτιοδυτικά της πόλης Popayan. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την απογείωση του σκάφους από το αεροδρόμιο της κολομβιανής πόλης. Οι δύο επιβάτες που απέφυγαν το μοιραίο, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή, ενώ ορισμένα κομμάτια του έπληξαν σπίτια. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά συνεργεία, προκειμένου να προσφέρουν κάθε βοήθεια στους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share