Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Λιοντάρι αρπάζει από τον λαιμό τον εκπαιδευτή του. Λίγο αργότερα επικρατεί χαμός...

Σοκ!

7 Νοεμβρίου 2019 06:31
Λιοντάρι αρπάζει από τον λαιμό τον εκπαιδευτή του. Λίγο αργότερα επικρατεί χαμός...

Πάθαμε σοκ! Ένα λιοντάρι αρπάζει από το λαιμό τον εκπαιδευτή του. Ωστόσο λίγο αργότερα επικρατεί χαμός!

Σοκ υπέστησαν οι θεατές ενός τσίρκου από την επίθεση ενός λιονταριού στον εκπαιδευτή του κατά τη διάρκεια του σόου. Με την ευκαιρία διαβάστε: Είχε για κατοικίδιο λιοντάρι μέχρι που πήγε να τον φάει ζωντανό.. μπροστά στη μάνα του!

Παρακάτω φαίνεται το λιοντάρι να έχει αρπάξει από το λαιμό τον εκπαιδευτή και να τον «περιφέρει» στη σκηνή ενώ οι θεατές παρακολουθούν έντρομοι.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. «Ήταν σοκαριστικό. Το παιδί μου έκλαιγε όλη τη νύχτα με αυτά που είδε» έγραψε ο άνδρας.

Νεαρός αγόρασε δύο λιοντάρια και τα είχε στο σπίτι του. Λίγα καιρό αργότερα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας νεαρός αγόρασε δύο λιοντάρια για κατοικίδια και τα είχε σπίτι του... Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα κανείς δεν ήξερε τι θα συμβεί...

Συγκεκριμένα, ο Μικάλ Πράσεκ είχε επισκεφτεί έναν ζωολογικό κήπο της χώρας και είχε αγοράσει ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό λιοντάρι, ευελπιστώντας μία μέρα να του χαρίσουν ένα μικρό λιονταράκι. Με την ευκαιρία διαβάστε: 20χρονος προσπάθησε να ταΐσει τον εαυτό του στα λιοντάρια. Λίγα λεπτά αργότερα...

Όμως η μοίρα επιφύλασσε άλλο τέλος στον νεαρό, αφού η σορός του εντοπίστηκε στον περιφραγμένο χώρο, όπου ζουν τα δύο επιβλητικά αιλουροειδή.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, τον Πράσεκ αναζητούσαν επίμονα επί δύο ημέρες οι γονείς του, καθώς δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις τους, ενώ οι άντρες της αστυνομίας που έφτασαν στην αγροικία του 36χρονου αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να θανατώσουν τα δύο ζώα.

Λιοντάρι ετοιμάζεται να κατασπαράξει αγοράκι! Δευτερόλεπτο αργότερα...

Το λιοντάρι πήγε να κατασπαράξει το αγοράκι, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα έγινε κάτι που μας άφησε άφωνους!

Σε αυτό το βίντεο από την πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας θα δείτε την σοκαριστική στιγμή που ένα λιοντάρι ετοιμάζεται να ορμήσει σε ένα μικρό αγοράκι με κίτρινο μπουφάν! Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο

Όπως θα δείτε το λιοντάρι παίρνει φόρα μόλις ο μικρούλης του γυρίζει την πλάτη. Παρόλο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αγοράκι, το λιοντάρι πέφτει στο προστατευτικό τζάμι του ζωολογικού κήπου.

Όμως, και μόνο η εικόνα προκαλεί δέος και κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Boy has close encounter with lion

A 2-year-old boy has a close encounter with a lion at a zoo east of Tokyo.

Posted by Nippon TV News24 Japan on Friday, June 3, 2016
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share