Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο

Σοκ!

3 Νοεμβρίου 2019 06:35
Λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ένα λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο....

Ο θείος την αναζήτησε και είδε το λιοντάρι να σέρνει μακριά το κορμάκι της. Ο ίδιος και ένας γείτονας ανάκτησαν το κορμί του παιδιού σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι.Το παιχνίδι στην πίσω αυλή του σπιτιού του έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για ένα 10χρονο κορίτσι στη Ζιμπάμπουε. Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι τρώει ελάφι που ήταν έγκυος. Αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνά κάθε λογική!

Το παιδί δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι, με συνέπεια να χάσει πρόωρα τη ζωή του, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα με τα θύματα από επιθέσεις άγριων ζώων, στην αφρικανική χώρα.

Η 10χρονη Μίτσελ Μουτζένι θέλησε να παίξει λίγα μέτρα πίσω από το σπίτι της στην περιοχή Τζιρέντζι. Όταν πέρασε ώρα και δεν επέστρεψε, ο θείος της, που την πρόσεχε, ανησύχησε και την αναζήτησε γύρω από το σπίτι.

Τότε είδε το λιοντάρι να σέρνει το άψυχο κορμάκι του παιδιού προς τη στέπα. Ο θείος του παιδιού, με τη βοήθεια ενός γείτονα, κατάφεραν να ανακτήσουν το κορμί του 10χρονου κοριτσιού, το οποίο εν τω μεταξύ, είχε σύρει σε απόσταση 300 μέτρων το λιοντάρι.

Ωστόσο, ήταν πλέον αργά, καθώς το μικρό κορίτσι είχε ήδη χάσει τη ζωή του από την επίθεση του άγριου αιλουροειδούς.

Κυνηγοί σκότωσαν ένα λιοντάρι. Όταν πήγαν να το βγάλουν φωτογραφία, δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε!

Για όλους όσους αγαπάνε τα ζώα, αυτή είναι η γλυκιά εκδίκηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκοτώνουν μόνο και μόνο για να τονώσουν το εγώ τους και για να έχουν μία φωτογραφία για να δείξουν στους φίλους τους.

Για μία κυνηγό όμως και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα πως το λιοντάρι που σκότωσαν είχε και βοήθεια και αυτό το μεγάλο αγόρι δεν θα τους αφήσει να ξεφύγουν έτσι απλά.

Η γυναίκα από την Αμερική και η χαζή κυνηγός προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφία από το “κατόρθωμά” τους, όταν βλέπουν κάτι να τους πλησιάζει από πίσω.

Το Κάρμα δεν συγχωρεί και το βίντεο το αποδεικνύει αυτό. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του, αλλά όταν προκαλείς την τύχη σου σε τέτοια “παιχνίδια”, να περιμένεις την πιθανότητα η φύση να σε εκδικηθεί.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share