Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το λιοντάρι ετοιμάζεται να του ορμήξει αλλά αυτός στέκεται ατάραχος! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα! (Video)

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του;

12 Οκτωβρίου 2019 13:22
Το λιοντάρι ετοιμάζεται να του ορμήξει αλλά αυτός στέκεται ατάραχος! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα! (Video)

Ένα λιοντάρι βγαίνει από μια πύλη στην Μποτσουάνα (δείτε το βίντεο παρακάτω) και καθώς η ένταση ξεθυμαίνει στον αέρα της ερήμου, αυτό που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία είναι πραγματικά συναρπαστικό και απίθανο. Το βίντεο που θα σας σοκάρει!

Ο Γερμανός Βάλεντιν Γκρούενερ ανακάλυψε την αγάπη του για τις γάτες όταν ήταν παιδί. Όταν ήταν μικρός, άρχισε να περιποιείται τραυματισμένα και ταλαιπωρημένα ζώα στο σπίτι. Αγόρι 8 ετών πάλεψε με λιοντάρι! Περιγράφει πως κατάφερε να γλιτώσει! (Video)

Αλλά η αγάπη για τα ταξίδια ήταν κρυμμένη μέσα του. Πρώτα ταξίδεψε στον Καναδά για να δουλέψει σε κοιτάσματα πετρελαίου. Αλλά το πάθος του για τις γάτες τον οδήγησε σε ένα διαφορετικό μέρος. Ο Βαλνετίν έφυγε για την Αφρική για να δουλέψει με γάτες – αλλά από τις πιο μεγάλες.

Εκεί γνώρισε και τον Μικέλ Λέγκαρθ, έναν νεαρό από την Δανία που είχε το ίδιο πάθος για το ζωικό βασίλειο της Αφρικής. Λίγο καιρό αργότερα ίδρυσαν το “Modisa Wildlife Project” μαζί στην Μποτσουάνα, έναν σταθμό διάσωσης της άγριας ζωής της Αφρικής.

Λίγο πιο μετά, έκανε μια μοιραία συνάντηση. Κοντά στον σταθμό τους είδαν ένα κοπάδι λιοντάρια να σκοτώνει δύο από τα μικρά τους και να εγκαταλείπει ένα τρίτο. Έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν το λιονταράκι.

Πήραν το λιονταράκι και το μεγάλωσαν. Το όνομα της: Σίργκα. Αλλά από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι η Σίργκα τελικά θα επέστρεφε στην άγρια φύση για να μην μεγαλώσει σαν φυλακισμένο ζώο.

Ο Βάλεντιν και ο Μικέλ είναι οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται να έχουν επαφή μαζί τους. Έτσι, η Σίργκα δεν έχει συνηθίσει εντελώς τους ανθρώπους, κάτι που μπορεί να θέσει σημαντικά σε κίνδυνο την επιστροφή της στην φύση.

Μαθαίνει για την φύση, να κυνηγάει αντιλόπες και κάνει ότι κάνουν τα λιοντάρια.

Η Σίργκα είναι απίστευτα τυχερή που συνάντησε τον Βαλεντίν και τον Μικέλ Δεν της έσωσαν απλά την ζωή, αλλά βεβαιώθηκαν και ότι η ζωή της μετέπειτα θα είναι αρμονική στην φύση.

Αυτό το υπέροχο βίντεο δείχνει πόσο βαθιά είναι η φιλία και η ευγνωμοσύνη της για την θετή της οικογένεια. Θα σας φτιάξει τη μέρα!

Συγκλονιστικό βίντεο: Εννέα λέαινες ορμάνε να κατασπαράξουν τον αρχηγό της αγέλης!

Λέαινες επιτέθηκαν σε γέρικο λιοντάρι στο πάρκο στα δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας. Επισκέπτης που έκανε σαφάρι κατέγραψε το συγκλονιστικό περιστατικό και το βίντεο κάνει το γύρου του διαδικτύου. Tραγικό περιστατικό στη Ρωσία: Έκανε πλάκα στη γυναίκα του μήπως δεχθεί επίθεση από άγριο θηρίο και…βγήκε αληθινή!

Το λιοντάρι έχει ακινητοποιηθεί από τις λέαινες, οι οποίες του επιτίθενται με μανία. Για καλή του τύχη οι φροντιστές το έσωσαν χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες. Κατά μια εκδοχή ο λόγος που του επιτέθηκαν είναι επειδή είναι μεγάλο σε ηλικία και δεν μπορεί να ηγείται πλέον της αγέλης…

Δείτε το βίντεο:

Ανατριχιαστικό: Τον έφαγαν ζωντανό τα λιοντάρια που είχε αιχμάλωτα!

Τραγικό θάνατος βρήκε άντρας στη Νότια Αφρική! Τον έφαγαν ζωντανό τα λιοντάρια που είχε αιχμάλωτα σπίτι του! Λιοντάρια αρνούνται να φάνε μεθυσμένο που τα πλησιάζει! (video)

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Leon van Biljon έχασε τη ζωή του στο Mahala View Lion Lodge, κοντά στην πόλη Cullinan, λίγο έξω από την Πρετόρια, ενώ προσπαθούσε να επιδιορθώσει έναν σπασμένο φράχτη στο κλουβί όπου κρατούνταν τα λιοντάρια.

Ο άνδρας, γνωστός και ως Lion Man (ο άνθρωπος των λιονταριών), προσέφερε σε επισκέπτες διαλέξεις αλλά και δραστηριότητες όπως τάισμα των λιονταριών, παιγνίδια και σαφάρι, όπως αναφέρει ο ιστότοπος της φάρμας.

Κατά την ίδια πηγή, τρία λιοντάρια με τα ονόματα Rambo, Katryn and Nakita, βρίσκονταν στην φάρμα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένα από αυτά επιτέθηκε στον 70χρονο Van Biljon τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το Mahala View Lodge ανήρτησε στο Facebook δημοσίευμα με την είδηση του θανάτου του άνδρας γράφοντας R.I.P. Uncle Leon (αναπαύσου εν ειρήνη Θείε Leon).

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, γείτονες από άλλες φάρμες επιχείρησαν να βοηθήσουν τον 70χρονο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του ενώ τα λιοντάρια θανατώθηκαν.


Επιστημονική έρευνα αναφέρει ότι περίπου 6.000 με 8.000 λιοντάρια εκτρέφονται και κρατούνται σε περισσότερες από 200 αποκαλούμενες φάρμες λιονταριών στη Νότια Αφρική.

Τα λιοντάρια που ζουν στην άγρια φύση της χώρας είναι πολύ λιγότερα...

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share