Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ικαρία: Το μοιραίο μήνυμα της 34χρονης στο σύντροφο της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της!

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας!

11 Αυγούστου 2019 20:51
Ικαρία: Το μοιραίο μήνυμα της 34χρονης στο σύντροφο της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της!

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, με την 34χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο σε χαράδρα, κοντά στον οικισμό Κεραμέ, όπου διέμενε.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της Νάταλι άρχισε το πρωί της Δευτέρας (05/08) και έλαβε τέλος το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε από τον Ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη, ο οποίος εξέτασε το πτώμα της 34χρονης και διαπίστωσε πως ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και προήλθε λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό των διασωστών ήταν ο σύντροφος της 34χρονης, ο οποίος προσπαθούσε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τις έρευνες.

Στις συνομιλίες που είχε, όμως με τους διασώστες, αποκαλύφθηκε πως είχε λάβει στο κινητό του το στίγμα με την τοποθεσία στην οποία βρισκόταν η άτυχη τουρίστρια προτού χάσει τη ζωή της.

Την ώρα που η γυναίκα ανέβαινε τις απότομες πλαγιές της περιοχής έστειλε μέσω Facebook στον Κυριάκο ένα μήνυμα με την ακριβή της τοποθεσία ώστε να δεχθεί τα συγχαρητήριά του για το επίτευγμά της.

Δυστυχώς, όμως για την ίδια τα στίγματα του Faceboοk παραμένουν ενεργά μονάχα για 60 λεπτά, με αποτέλεσμα το μήνυμα να έχει διαγραφεί όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, τέσσερις ώρες μετά.

«Μας είπε ότι η κοπέλα έφυγε το πρωί για τρέξιμο και μας εξήγησε πως συνήθως επιλέγει δύσβατα και περίεργα μονοπάτια. Μας έδειξε και ένα στίγμα του που είχε στείλει νωρίς το πρωί αλλά είχε λήξει. Αυτά τα locations μέσω Facebook διαρκούν 60 λεπτά. Μετά δεν θυμόταν ακριβώς το σημείο και μας έστειλε στο περίπου», αναφέρει στο Έθνος μέλος της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ της Ικαρίας, Βαγγέλης Κριαράς.

«Είμαι συγκλονισμένος»: Τραγική φιγούρα ο σύντροφος της αστροφυσικού που πέθανε στην Ικαρία! (photo)

Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ δηλώνει ο σύντροφός της Κυριάκος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ικαρία. Ικαρία: Νέες αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για το θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού.

Ο 38χρονος μιλά για πρώτη φορά, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της αστροφυσικού σε χαράδρα της Ικαρίας. «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά, είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη», δηλώνει στην DailyMail. «Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», πρόσθεσε.

Ο σύντροφος της αστροφυσικού, μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στο νησί της Ικαρίας και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο. «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν», ανέφερε. Σχολιάζοντας τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιό τους και τις υποψίες που υπήρξαν και κυκλοφόρησαν πως εκείνος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της αστροφυσικού, υπογραμμίζει: «Δεν έχω κάτι να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που βρέθηκε χθες στην Ικαρία και έκανε την εξέταση είναι κάθετος ότι ο θάνατος της άτυχης 34χρονης προκλήθηκε από πτώση.

Ούρλιαζε και έκλαιγε όταν έμαθε πως είναι νεκρή

Απαρηγόρητος ήταν, σύμφωνα με περιγραφή εθελοντή, ο σύντροφος της 34χρονης, όταν ενημερώθηκε πως η σύντροφός του Νάταλι Κρίστοφερ είναι νεκρή. Οπως δήλωσε ο εθελοντής από την Ικαρία δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», λέγοντας ότι «ούρλιαζε και έκλαιγε», καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγαπημένης του. Το «ευχαριστώ» έκανε γνωστό ένας από τους εθελοντές της Ικαρίας, αναρτώντας τη συνομιλία μαζί του.

Η 34χρονη αστροφυσικός βρήκε ακαριαίο θάνατο στην Ικαρία, όταν έπεσε επάνω της βράχος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τη σορό της. Η σορός της άτυχης γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες.

Απάτη ολκής: Έστησαν έρανο στο διαδίκτυο για την κηδεία της 35χρονης Βρετανίδας! (photo)

Ένα απίστευτο περιστατικό με επιτήδειους που είδαν ως ευκαιρία να βγάλουν λεφτά από την τραγική κατάληξη της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, αποκάλυψε φίλη της άτυχης Βρετανίδας. Τα συγκινητικά «αντίο» των φίλων της αστροφυσικού: «Θα σε ψάχνουμε στα αστέρια» (photos)

Σύμφωνα με ανάρτηση της Σάσκια Κωνσταντίνου, κάποιοι χρησιμοποιώντας το όνομά της, ξεκίνησαν συλλογή χρημάτων μέσω του διαδικτύου, για την κηδεία της Νάταλι. Όπως ανέφερε η Κύπρια φίλη της άτυχης 35χρονης στην ιστοσελίδα sigmalive.com, πρόκειται για παράνομη κίνηση, στην οποία κατ΄ ουδένα λόγο εμπλέκεται η ίδια σε αυτή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, έχει ήδη καταγγείλει την απάτη στις αρχές, τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Βρετανία. Παράλληλα, καλεί το κοινό να μην δώσει χρήματα στο «Natalie Christopher Funeral Fund», όπως έχει ονομαστεί, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share