Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι λέει φίλη της εξαφανισμένης αστροφυσικού: «Πιστεύω ότι ίσως είναι...»

Τι υποστήριξε;

7 Αυγούστου 2019 15:42
Τι λέει φίλη της εξαφανισμένης αστροφυσικού: «Πιστεύω ότι ίσως είναι...»

«Το κινητό της είναι ανοιχτό, φαίνεται ότι υπάρχει σήμα αλλά είναι σε μια περιοχή θαμνώδη που δεν μπορεί ακριβώς να εντοπιστεί. Πιστεύω ότι ίσως είναι χτυπημένου κάπου»: αυτό δήλωσε στενή φίλη της Νάταλι Κρίστοφερ, της 35χρονης αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία, μιλώντας σε κυπριακή ιστοσελίδα. Θρίλερ στην Ικαρία: Εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της 34χρονης Βρετανίδας! (Video)

Όπως εκτίμησε η γυναίκα, σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις στις έρευνες, καθώς το απόγευμα φτάνει στην Ικαρία εξειδικευμένη ομάδα από trail runners από την Κύπρο και τον κόσμο για να βοηθήσουν στην προσπάθεια εντοπισμού της Βρετανίδας.

«Περιμένουμε να φτάσει μια ομάδα από trail runners στην Ικαρία, η οποία αποτελείται από έμπειρους αθλητές που ξέρουν πως συμπεριφέρεται η Νάταλι στις αθλητικές δραστηριότητες της. Ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν στις έρευνες εκεί για τον εντοπισμό της. Σίγουρα χρειάζονται και περισσότεροι εθελοντές στο νησί για να βοηθήσουν. Παρόλα αυτά, υπάρχει αρκετή βοήθεια στις έρευνες και υποστήριξη και εδώ αλλά και στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Θρίλερ στην Ικαρία με εξαφάνιση 34χρονης!

Τεράστια κινητοποίηση στο νησί. Ο σύντροφός της δήλωσε χθες την εξαφάνισή της.

Δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Η 34χρονη αστροφυσικός είναι από τη Βρετανία και ταξίδεψε στην Ικαρία μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της. Να σας θυμίσουμε το θρίλερ στην Αμαλιάδα: 24χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγάκι του!

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσει χθες, Δευτέρα, για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Όμως χθες, η γυναίκα βγήκε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ…


Σύμφωνα με τον σύντροφό της, που δήλωσε την εξαφάνισή της, η ίδια του είπε ότι θα έτρεχε στην περιοχή Κεραμέ, Αγίου Κηρύκου. Εκεί δηλαδή, που διέμενε το ζευγάρι…

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ενώ το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής συνέχισε την έρευνα και μετά την δύση του ήλιου, στην περιοχή του Δράκανου, αφού είναι εξοπλισμένο με θερμοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάποιοι είπαν ότι είδαν μία κοπέλα να τρέχει (για αθλητισμό) στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την αγνοουμένη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share