Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρή εντοπίστηκε η αστροφυσικός στην Ικαρία! (Video)

Τραγικό τέλος!

7 Αυγούστου 2019 17:31
Νεκρή εντοπίστηκε η αστροφυσικός στην Ικαρία! (Video)

Νεκρή εντοπίστηκε σε χαράδρα, πριν από λίγη ώρα η 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ικαρία.

Τo σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της είναι δύσβατο ενώ πρόκειται για την περιοχή όπου συνήθιζε να τρέχει. Mάλιστα η απόσταση που απέχει το ξενοδοχείο, από το εν λόγω σημείο είναι 1,5 χιλιόμετρο.


Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία και έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Πάντως, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της.

Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά.

Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Τι λέει φίλη της εξαφανισμένης αστροφυσικού: «Πιστεύω ότι ίσως είναι...»

«Το κινητό της είναι ανοιχτό, φαίνεται ότι υπάρχει σήμα αλλά είναι σε μια περιοχή θαμνώδη που δεν μπορεί ακριβώς να εντοπιστεί. Πιστεύω ότι ίσως είναι χτυπημένου κάπου»: αυτό δήλωσε στενή φίλη της Νάταλι Κρίστοφερ, της 35χρονης αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία, μιλώντας σε κυπριακή ιστοσελίδα. Θρίλερ στην Ικαρία: Εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της 34χρονης Βρετανίδας! (Video)

Όπως εκτίμησε η γυναίκα, σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις στις έρευνες, καθώς το απόγευμα φτάνει στην Ικαρία εξειδικευμένη ομάδα από trail runners από την Κύπρο και τον κόσμο για να βοηθήσουν στην προσπάθεια εντοπισμού της Βρετανίδας.

«Περιμένουμε να φτάσει μια ομάδα από trail runners στην Ικαρία, η οποία αποτελείται από έμπειρους αθλητές που ξέρουν πως συμπεριφέρεται η Νάταλι στις αθλητικές δραστηριότητες της. Ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν στις έρευνες εκεί για τον εντοπισμό της. Σίγουρα χρειάζονται και περισσότεροι εθελοντές στο νησί για να βοηθήσουν. Παρόλα αυτά, υπάρχει αρκετή βοήθεια στις έρευνες και υποστήριξη και εδώ αλλά και στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share