Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Ανακρίνεται ο γνωστός ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά!

Τον παρακολουθούσαν επί έναν μήνα οι αστυνομικοί!

25 Ιουνίου 2019 14:05
Ανακρίνεται ο γνωστός  ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά!

Ο δημοφιλής ράπερ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κοντά στο στούντιο ηχογραφήσεων που διατηρεί στην Καλλιθέα της Αττικής.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης, αεροβόλα περίστροφα και συσκευή πρόκλησης ηλεκτροσόκ τύπου taser.

Τις δραστηριότητες του 35χρονου ράπερ, τα στοιχεία του οποίου δεν ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, παρακολουθούσε διακριτικά η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι προωθούσε με διάφορους τρόπους τη χρήση κάνναβης, ενώ συναναστρεφόταν με νέους και ανήλικους, κυρίως μαθητές λυκείου και γυμνασίου, που επισκέπτονταν το στούντιό του.

Ο τραγουδιστής, ιδιαίτερα γνωστός στο εφηβικό κοινό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής.

Δείτε στο βίντεο τη σύντροφο του ράπερ να πέφτει στην αγκαλιά του όταν έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας ράπερ για εμπόριο ναρκωτικών!

Συνέλαβαν Έλληνα ράπερ για εμπόριο ναρκωτικών σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά. Μάλιστα σε ένα από τα video που πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να μιλάει για την κάνναβη και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.



Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 160 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνη, τρία αεροβόλα, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, τρίφτες κάνναβης, φορητό ασύρματο. O 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share