Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ: Ένας άντρας με αναπηρία τραυματίστηκε!

Τι συνέβη;

15 Απριλίου 2019 16:36
Επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ: Ένας άντρας με αναπηρία τραυματίστηκε!

Ο πολίτης συνοδευόταν από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Μπακογιάννη και μετείχε σε γύρισμα σποτ για την προσβασιμότητα στην Αθήνα.
Επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ, δέχθηκαν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μπακογιάννη, Ανδρέας Κωνσταντάτος, ένας πολίτης με αναπηρία και ένας οπερατέρ. Οι τρεις βρίσκονταν στην περιοχή για ένα γύρισμα που θα αναδείκνυε τη δυσκολία της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ στην Αθήνα.

Όμως, άτομα που σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν παρεμπόριο έξω από το πανεπιστήμιο επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά στον πολίτη με αναπηρία και ακολούθως με πράξεις βίας. Ο κ.Κωνσταντάτος, ο νεαρός με αναπηρία και ο οπερατέρ, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν μήνυση, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Eπίθεση στον Μπακογιάννη: Χυδαία συνθήματα κουκουλοφόρων!

Eπίθεση στον Μπακογιάννη: Χυδαία συνθήματα κουκουλοφόρων!

Ο κ.Μπακογιάννης πήρε μέρος στη συγκέντρωση των κατοίκων και των επαγγελματιών των Εξαρχείωνπου διαμαρτυρήθηκαν για τις ασφυκτικές συνθήκες ζωής στο γκέτο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Ομως, ομάδα κουκουλοφόρων που πέταξαν νεράτζια στο πλήθος και φώναξαν χυδαία συνθήματα, διέλυσαν τη συγκέντρωση, ενώ την ίδια ώρα στην αντισυγκέντρωση στην περιοχή των Εξαρχείων είχαν ξεσπάσει επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Eπίθεση στον Μπακογιάννη: Χυδαία συνθήματα κουκουλοφόρων!

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας λέει επίσης «ντροπή» στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν για την ασφάλεια των κατοίκων και «μπράβο» στους κατοίκους και καταστηματάρχες για τη γενναιότητά τους. Ειδικότερα, ο κ.Μπακογιάννης, έγραψε: Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας.

Eπίθεση στον Μπακογιάννη: Χυδαία συνθήματα κουκουλοφόρων!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ.

Μπακογιάννης: Θα επαναφέρει το αίσθημα της ασφάλειας στην Αθήνα!

Το αίσθημα της ασφάλειας θέλει να επαναφέρει ο Κώστας Μπακογιάννης και πάλι στην Αθήνα!

"Είμαστε αποφασισμένοι παντού στην Αθήνα να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας που σήμερα είναι ζητούμενο", τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό "Αθήνα Ψηλά", Κώστας Μπακογιάννης , περιοδεύοντας στην περιοχή γύρω από την οδό Φυλής και στην Αγίου Μελετίου.

"Οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές, είπε , κυκλοφορούν με ωράριο. Μόλις πέσει το φως της ημέρας, το σκέφτονται και το ξανασκέφτονται για να βγουν από το σπίτι τους. Αυτό δεν είναι αποδεκτό". Ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι η περιοχή που κάποτε έσφυζε από ζωή, σήμερα εκπέμπει αυτή την εικόνα εγκατάλειψης. Δείτε ακόμα: Κώστας Μπακογιάννης: Το παρεμπόριο μπροστά στην ΑΣΟΕΕ καταγράφει! (Video)

Μπακογιάννης

Έκπληξη η υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές! - Ποια διάσημη Ελληνίδα θα είναι στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη;

"Η Αγ. Μελετίου, αν και εξαιρετικός δρόμος, είναι γεμάτη αφρόντιστα δέντρα ενώ δεν έχει σχεδόν καθόλου φωτισμό. Όσο για τα πεζοδρόμια, οι κάτοικοι τα χαρακτήρισαν "σκοτώστρες" καθώς η κατάστασή τους είναι άθλια. Μια φωτισμένη και προσβάσιμη για όλες και όλους Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη και εμείς από εκεί ξεκινάμε. Από την πρόληψη", δήλωσε .

Αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών για τα υψηλά δημοτικά τέλη που πληρώνουν, όπως είπαν , σε σχέση με τις παροχές που έχουν από το Δήμο, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε, "εμείς σχεδιάζουμε μέτρα για την πραγματική ανταποδοτικότητα φόρων και τελών για κατοίκους και επισκέπτες".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share